Ελλαδα

Άνδρας ταμπουρώθηκε με όπλο μέσα στο σπίτι του στο Αίγιο και απειλούσε να αυτοκτονήσει

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
© EUROKINISSI

Άνδρας ταμπουρώθηκε με όπλο μέσα στο σπίτι του στο Αίγιο και απειλούσε να αυτοκτονήσει - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής στην περιοχή της Άκολη στο Αίγιο, όταν άνδρας 35 ετών κλείστηκε μέσα στο σπίτι του κρατώντας όπλο και απειλώντας να βάλει τέλος στη ζωή του.

Στο σημείο αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με την επιχείρηση να βρίσκεται σε εξέλιξη για αρκετή ώρα, προκαλώντας ανησυχία στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, μέσα στην κατοικία βρισκόταν και η μητέρα του, η οποία ωστόσο κατάφερε να απομακρυνθεί έγκαιρα, χωρίς να διατρέξει κίνδυνο.

Ακολούθησαν διαπραγματεύσεις με αστυνομικούς, που χειρίστηκαν την υπόθεση με προσοχή, προσπαθώντας να εκτονώσουν την ένταση.

Τελικά, ο 35χρονος πείστηκε να βγει από το σπίτι και παραδόθηκε χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής φύσεως και αναμένεται να οδηγηθεί για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ώστε να του παρασχεθεί η κατάλληλη φροντίδα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY