- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα
Στο δημαρχείο της Αθήνας άκουσε τα κάλαντα ο Δήμαρχος Αθηναίων
O Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας άκουσε τα κάλαντα των Χριστουγέννων από σχολεία, πολιτιστικούς και φιλανθρωπικούς συλλόγους
Τα κάλαντα των Χριστουγέννων άκουσε από νωρίς το πρωί ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ο οποίος υποδέχτηκε με χαρά μικρούς και μεγάλους στο δημαρχιακό μέγαρο της πλατείας Κοτζιά.
Η ατμόσφαιρα γέμισε με χριστουγεννιάτικη ζεστασιά και μελωδίες, φέρνοντας το πνεύμα των γιορτών στην καρδιά της πόλης. Στο δημαρχείο τραγούδησαν τα κάλαντα σχολεία της Αθήνας, καθώς και πολιτιστικοί και φιλανθρωπικοί σύλλογοι.
Δείτε το βίντεο:
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, δήλωσε: «Τα κάλαντα που ακούσαμε σήμερα στο Δημαρχείο, μας γέμισαν χαρά, ζεστασιά και αισιοδοξία. Αυτές τις ημέρες η Αθήνα γίνεται μία μεγάλη, ζεστή αγκαλιά για όλους. Στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο, νοιαζόμαστε, μοιραζόμαστε. Εύχομαι υγεία σε όλους, αγάπη στα σπίτια μας και αλληλεγγύη στην καθημερινότητά μας. Καλά Χριστούγεννα, με φως, σε μια πόλη που προχωρά ενωμένη».
Από την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου -νωρίς το πρωί- μέχρι την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου, το Δημαρχείο γέμισε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Χορωδίες και μαθητές των σχολείων της Αθήνας, όπως: το 79ο Νηπιαγωγείο Αθήνας, ο Ερυθρός Σταυρός, ο Ψυχαγωγικός Όμιλος Σιδηροδρομικών, ο Φιλανθρωπικός σύλλογος «Η Αγκαλιά», το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, η Λέσχη Φιλίας Ακαδημίας Πλάτωνος, η Ένωση Κρητών Κορινθίας ο «Ψηλορείτης», ο Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου, και η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων έψαλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές, τηρώντας τα έθιμα και την μακρά παράδοση των εορτών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Προσέξτε τα παιδιά σας αν είναι στη θάλασσα, μήπως έχουμε κανένα μικρό τσουνάμι», προειδοποίησε ο σεισμολόγος
Η Βουλή στηρίζει την εκστρατεία ενημέρωσης που εκπονεί όλο τον χρόνο το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας
Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή άλλα προβλήματα
Η περίοδος εκπτώσεων θα διαρκέσει από τις 13 Ιουλίου μέχρι τις 31 Αυγούστου
Το φαινόμενο θα κορυφωθεί τα ξημερώματα της Τρίτης 30 Ιουνίου
830 άνθρωποι χόρεψαν για καλό σκοπό στην Πλατεία Αριστοτέλους
Μετά τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε και τη μακρά περίοδο νοσηλείας και αποθεραπείας
Λόγω αντικατάστασης των σιδηροτροχιών
Στην εκδήλωση βρέθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Στέφανος Κασσελάκης
Τα περιστατικά έλαβαν χώρα στη Φλώρινα και στη Κοζάνη
Η συλλυπητήρια ανάρτηση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλη Κικίλια
Υψηλό το επίπεδο συμμόρφωσης στις επισημάνσεις της Αρχής
Η διοργάνωση του Εθνικού Θεάτρου για την Ομόνοια που ακυρώθηκε κρύβει κάτι πολύ βαθύτερο
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Συζητήσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα και μουσικές εμφανίσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.