- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Θεσσαλονίκη: 52χρονος ζητούσε από 9χρονο να του στέλνει απρεπείς φωτογραφίες και τον παρενόχλησε σεξουαλικά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Θεσσαλονίκη: 52χρονος ζητούσε από 9χρονο να του στέλνει απρεπείς φωτογραφίες και τον παρενόχλησε σεξουαλικά - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αντιμέτωπος με κατηγορίες για κατάχρηση ανηλίκου βρίσκεται ένας 52χρονος άνδρας στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά ένα 9χρονο αγόρι. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελία του ίδιου του παιδιού, η οποία οδήγησε στη σχηματισμό δικογραφίας από τις αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας του θύματος.
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της έρευνας, ο 52χρονος φέρεται να επικοινωνούσε με τον νεαρό μέσω της εφαρμογής Viber από τον περασμένο Μάιο, ζητώντας του να στέλνει φωτογραφίες απρεπούς περιεχομένου, είτε με γραπτά μηνύματα είτε μέσω βιντεοκλήσεων. Ο 9χρονος κατήγγειλε επίσης πως σε απροσδιόριστο χρόνο είχαν συναντηθεί στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπου ο άνδρας προέβη, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα εις βάρος του.
Μετά την καταγγελία, η Αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου του 52χρονου, το οποίο έχει σταλεί για εργαστηριακή ανάλυση, προκειμένου να εντοπιστούν πιθανά αποδεικτικά στοιχεία ή ηλεκτρονικά ίχνη που να επιβεβαιώνουν τις επικοινωνίες και τις πράξεις που περιγράφονται στη δικογραφία. Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο εμπλοκής του κατηγορούμενου και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.