- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λιμάνι Πειραιά: Κατασχέθηκαν πάνω από 38 κιλά κοκαΐνης σε εμπορευματοκιβώτιο με μπανάνες
Aξίας περίπου ενός εκατ. ευρώ
Λιμάνι Πειραιά: Κατασχέθηκαν πάνω από 38 κιλά κοκαΐνης σε εμπορευματοκιβώτιο με μπανάνες
Νέο πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών πέτυχαν οι ελληνικές αρχές, με την κατάσχεση άνω των 38 κιλών κοκαΐνης στο λιμάνι του Πειραιά.
Η ποσότητα του ναρκωτικού εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένη μέσα σε εμπορευματοκιβώτιο με μπανάνες, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και των αρμόδιων τελωνειακών και οικονομικών αρχών.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η αξία της κατασχεθείσας κοκαΐνης στην παράνομη αγορά θα μπορούσε να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ εντοπίστηκαν -33- αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους -38- κιλών και -200- γραμμαρίων, οι οποίες είχαν επιμελώς τοποθετηθεί εντός εμπορευματοκιβωτίου, μεταξύ του ψυκτικού μηχανισμού και του εσωτερικού τοιχώματος.
Το εμπορευματοκιβώτιο προερχόμενο με πλοίο από χώρα του εξωτερικού με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά, ήταν έμφορτο με -1.080- χαρτοκιβώτια με μπανάνες.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες
Ο πρώην σύντροφος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο
Ποια μαθήματα ακολουθούν
Τα μαθήματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.