- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στα Δικαστήρια Κορίνθου - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης 14 Οκτωβρίου στα Δικαστήρια Κορίνθου, έπειτα από ανώνυμο τηλεφώνημα που έκανε λόγο για τοποθέτηση βόμβας στο κτίριο, προκαλώντας κινητοποίηση των αρχών.
Σύμφωνα με το Korinthostv.gr, οι αστυνομικές δυνάμεις ενήργησαν άμεσα, προχωρώντας στην εκκένωση του χώρου για λόγους ασφαλείας και αποκλείοντας ολόκληρη την περιοχή γύρω από τα δικαστήρια, ώστε να αποτραπεί η πρόσβαση πολιτών και υπαλλήλων. Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), το οποίο ξεκίνησε εκτεταμένους ελέγχους τόσο στο εσωτερικό του κτιρίου όσο και στους γύρω χώρους, προκειμένου να εντοπιστεί ενδεχόμενος μηχανισμός. Παράλληλα, οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν πληροφορίες για τον εντοπισμό του αγνώστου που πραγματοποίησε το τηλεφώνημα, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί εάν υπήρξε συγκεκριμένη απειλή ή αίτημα.
Η διαδικασία ελέγχου αναμένεται να διαρκέσει αρκετές ώρες, με τις δικαστικές υπηρεσίες να παραμένουν κλειστές μέχρι να διασφαλιστεί πλήρως η ασφάλεια του χώρου. Οι αρχές αντιμετωπίζουν το περιστατικό με τη μέγιστη σοβαρότητα, καθώς το τηλεφώνημα συνέπεσε με ημέρα αυξημένης κίνησης στα δικαστήρια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.