- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: 43χρονος κατηγορείται ότι βίασε 14χρονη με νοητική υστέρηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Θεσσαλονίκη: 43χρονος κατηγορείται ότι βίασε 14χρονη με νοητική υστέρηση - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη ένας 43χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης με νοητική υστέρηση. Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά την καταγγελία που κατέθεσε η ανήλικη στην Αστυνομία, παρουσία της μητέρας της. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν, η επίθεση σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, στον εξωτερικό χώρο εκκλησίας στο Ασβεστοχώρι.
Οι αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα και, έπειτα από έρευνες, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων της Πυλαίας – Χορτιάτη εντόπισαν τον φερόμενο δράστη το απόγευμα της Τετάρτης. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, όπου και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία με σοβαρές κατηγορίες.
Ο 43χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό, κατάχρηση ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, καθώς και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο ή παρουσία ανηλίκων. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την Ανακρίτρια του Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καθυστέρηση απόπλου με 673 επιβάτες - Σε επιφυλακή οι αρχές για ασφαλή αποκατάσταση
Δώδεκα μαυρόγυπες δηλητηριάστηκαν στον Έβρο, οι εννέα ήδη νεκροί και έντονη ανησυχία
Προφυλακίστηκε ο 19χρονος για την αιματηρή υπόθεση στην Καλαμαριά - Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος
Με τι καιρό θα γίνουν οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Για πρώτη φορά στην Ευρώπη και για πρώτη φορά στην Ελλάδα υλοποιείται αυτό το ψηφιακό πλαίσιο
Η ανακοίνωση του προέδρου του ΣΑΤΑ, Θύμιου Λυμπερόπουλου
Η ανακοίνωση της γκαλερί Τσαγκαράκης
Με στόχο την αποτροπή εξάπλωσης της νόσου
Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν το χειμωνιάτικο σκηνικό
Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί
Ποια δρομολόγια υποκαθίστανται από λεωφορεία
Σε χειμωνιάτικο «κλοιό» η χώρα
Η ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.