Στο νοσοκομείο 15χρονη από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε πάρτι στο Αγρίνιο
Συνελήφθησαν οι διοργανωτές
Στο νοσοκομείο 15χρονη από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε πάρτι στο Αγρίνιο
Στη σύλληψη πέντε ατόμων που φέρονται να είχαν αναλάβει τη διοργάνωση υπαίθριου πάρτι σε χωριό του Βάλτου στο Αγρίνιο, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, έπειτα από σοβαρό περιστατικό με ανήλικη που κατανάλωσε υπερβολική ποσότητα αλκοόλ.
Η 15χρονη εντοπίστηκε σε ημικωματώδη κατάσταση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και κρίθηκε αναγκαία η άμεση διακομιδή της σε νοσοκομείο. Το περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες ώρες της 15ης Αυγούστου, προκαλώντας αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου, προτού διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών, όπου της παρασχέθηκαν όλες οι απαραίτητες ιατρικές φροντίδες. Η υγεία της σταθεροποιήθηκε χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση των γιατρών.
Σύμφωνα με το agrinionews, οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Άνοιξη είναι δειλά - δειλά εδώ
Μια στιγμή που περίμεναν για χρόνια
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας
Οι ρίζες του εθίμου και η ερμηνεία
Πώς θα μας κάνει «ποδαρικό» ο Μάρτιος
Yποστήριξε ότι είχε ενημερώσει εκ των προτέρων τον Πάνο Ρούτσι
Συνομίλησε με πολίτες, αλλά δεν απευθύνθηκε στο πλήθος
Τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας και διάνοιξη του μεγάλου παρακαμπτήριου άξονα της Αθήνας
Στις 23 Μαρτίου ξεκινά η δίκη
Αναλυτικά πότε θα αναχωρήσουν οι πρώτοι και οι τελευταίοι συρμοί σε μετρό και τραμ
Οι επισκέπτες μπορούν και πάλι να δουν από κοντά τις αρκούδες στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Προστασίας Αρκούδας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.