Ελλαδα

Υμηττός: Έσπασε τσιμεντένια κολώνα ηλεκτροδότησης λόγω των ισχυρών ανέμων

Δείτε εικόνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Υμηττός: Έσπασε τσιμεντένια κολώνα ηλεκτροδότησης λόγω των ισχυρών ανέμων
Υμηττός: Έσπασε τσιμεντένια κολώνα ηλεκτροδότησης λόγω των ισχυρών ανέμων © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Υμηττός: Έσπασε τσιμεντένια κολώνα ηλεκτροδότησης λόγω των ισχυρών ανέμων - Διεκόπη η κυκλοφορία

Ισχυροί άνεμοι πνέουν από το πρωί σήμερα (7.8) στην Αττική, όπου έχουν καταγραφεί πτώσεις δέντρων. Στον Υμηττό έσπασε κολώνα ηλεκτροδότησης. 

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το περιστατικό καταγράφηκε στην οδό Θράκης  στον Υμηττό. Για λόγους ασφαλείας, η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στην περιοχή από τη συμβολή της Λεντάκη με την Αττάλειας.

Υμηττός: Έσπασε τσιμεντένια κολώνα ηλεκτροδότησης λόγω των ισχυρών ανέμων
Υμηττός: Έσπασε τσιμεντένια κολώνα ηλεκτροδότησης λόγω των ισχυρών ανέμων © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Συναγερμός για τους ισχυρούς ανέμους: Θα φτάσουν τα 9 μποφόρ - Κλειστός ο Εθνικός Κήπος

Το πρωί της Πέμπτης (7.8) συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Παπαευσταθίου. Θέμα της συνεδρίασης οι θυελλώδεις άνεμοι με ριπές που θα φτάσουν και τα 9 μποφόρ. Σύμφωνα με τους επιστήμονες της Επιτροπής, προβλέπονται βόρειοι άνεμοι έντασης 8 μποφόρ, με ριπές έως 9, στα Ανατολικά Ηπειρωτικά, το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, καθώς και την Κρήτη.

Αύριο, Παρασκευή, θα είναι η πιο δύσκολη ημέρα με αυξημένο κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς καθώς και προβλήματα στη ναυσιπλοΐα. Το Σάββατο η ένταση των ανέμων θα φτάνει τα 7 με 8 μποφόρ, ενώ την Κυριακή τοπικά τα 7. Η θερμοκρασία στη Δυτική Ελλάδα θα σημειώσει βαθμιαία άνοδο και το Σαββατοκύριακο θα φτάσει τους 38 με 39, και τοπικά τους 40 βαθμούς. Στα ανατολικά, λόγω του μελτεμιού, η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 35 με 37 βαθμούς.

Κλείνει ο Εθνικός Κήπος λόγω των ισχυρών ανέμων 

Ο Δήμος Αθηναίων ανακοινώνει ότι λόγω των ισχυρών ανέμων ο Εθνικός Κήπος κλείνει για το κοινό, μέχρι νεότερης ενημέρωσης, για λόγους ασφάλειας των επισκεπτών. 

Νωρίτερα, δέντρο έπεσε στην οδό Ερμού

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY