- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Συναγερμός για τους ισχυρούς ανέμους: Θα φτάσουν τα 9 μποφόρ - Κλειστός ο Εθνικός Κήπος
Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου
Οι ισχυροί άνεμοι θα φτάσουν τα 9 μποφόρ - Αύριο αναμένονται προβλήματα στη ναυσιπλοΐα και αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιάς
Οι ισχυροί άνεμοι θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, οι άνεμοι αναμένεται να φτάσουν μέχρι και 9 μποφόρ.
Το πρωί της Πέμπτης (7.8) συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Παπαευσταθίου. Θέμα της συνεδρίασης οι θυελλώδεις άνεμοι με ριπές που θα φτάσουν και τα 9 μποφόρ. Σύμφωνα με τους επιστήμονες της Επιτροπής, προβλέπονται βόρειοι άνεμοι έντασης 8 μποφόρ, με ριπές έως 9, στα Ανατολικά Ηπειρωτικά, το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, καθώς και την Κρήτη.
Αύριο, Παρασκευή, θα είναι η πιο δύσκολη ημέρα με αυξημένο κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς καθώς και προβλήματα στη ναυσιπλοΐα. Το Σάββατο η ένταση των ανέμων θα φτάνει τα 7 με 8 μποφόρ, ενώ την Κυριακή τοπικά τα 7. Η θερμοκρασία στη Δυτική Ελλάδα θα σημειώσει βαθμιαία άνοδο και το Σαββατοκύριακο θα φτάσει τους 38 με 39, και τοπικά τους 40 βαθμούς. Στα ανατολικά, λόγω του μελτεμιού, η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 35 με 37 βαθμούς.
Κλείνει ο Εθνικός Κήπος λόγω των ισχυρών ανέμων
Ο Δήμος Αθηναίων ανακοινώνει ότι λόγω των ισχυρών ανέμων ο Εθνικός Κήπος κλείνει για το κοινό, μέχρι νεότερης ενημέρωσης, για λόγους ασφάλειας των επισκεπτών.
Νωρίτερα, δέντρο έπεσε στην οδό Ερμού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έως 24 βαθμούς η θερμοκρασία
114 νέες εισαγωγές COVID-19 και 52 για γρίπη την τελευταία εβδομάδα
Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν - Η ανακοίνωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.