Ελλαδα

Μεγάλη οδύνη στο Αγρίνιο: Με κουφέτα και λευκά λουλούδια το «αντίο» στον 21χρονο που απανθρακώθηκε στο τροχαίο

Βουβός πόνος από συγγενείς και φίλους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τροχαίο στο Αγρίνιο
© Agrinio Press

Μεγάλη οδύνη στο Αγρίνιο: Με κουφέτα και λευκά λουλούδια το «αντίο» στον 21χρονο

Συγκίνηση και θλίψη στην κηδεία του 21χρονου, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα στο Αγρίνιο.

Ο νεαρός οδηγός μετά από σύγκρουση, που είχε ως αποτέλεσμα το όχημά του να περάσει πέρα από τις προστατευτικές μπαριέρες εγκλωβίστηκε στο όχημά του το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί.

Σε κλίμα οδύνης και συγκίνησης, όπως αναφέρει σχετικά το sinidisi.gr, τελέστηκε η Εξόδιος Ακολουθία στο Αγρίνιο και πιο συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Γεννέσιον της Θεοτόκου, στον Κελανίτη Ποταμούλας, τόπο καταγωγής του.

Αγρίνιο: Με κουφέτα και λευκά λουλούδια το τελευταίο «αντίο»

Κρατώντας λευκά λουλούδια στα χέρια τους, όλοι όσοι έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του 21χρονου στο Αγρίνιο, με την ατμόσφαιρα, όπως είναι λογικό, να είναι ιδιαίτερα φορτισμένη.

Συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, ενώ η σιωπή και ο πόνος κυριαρχούσαν σε κάθε γωνιά της εκκλησίας και του χωριού.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY