- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κρήτη: 39χρονος έπεσε από μπαλκόνι – Δίνει μάχη για τη ζωή του
Σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένας 39χρονος άνδρας στο Ηράκλειο Κρήτης, έπειτα από πτώση από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας, το πρωί της Πέμπτης. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 6:30 π.μ., όταν – κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες – ο άνδρας βρέθηκε στο κενό από ύψος περίπου εννέα μέτρων.
Άμεσα κινητοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το πλήρωμα να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες επί τόπου και να μεταφέρει τον τραυματία στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι πρόκειται για πολυτραυματία, με σοβαρά κατάγματα, και προχώρησαν σε επείγουσα εισαγωγή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα για το συμβάν και έχει ήδη ξεκινήσει σχετική έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της πτώσης. Προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν πρόκειται για δυστύχημα ή για απόπειρα αυτοκτονίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για την εγγραφή απαιτούνται πιστοποιητικά πρώτων βοηθειών, ιατρικές γνωματεύσεις και ποινικό μητρώο
Ένα σύστημα από τον Βορρά αλλάζει το σκηνικό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας
Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργεί την προανάκριση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.