- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Σοβαρός τραυματισμός ναυαγοσώστη από προπέλα ταχυπλόου στον Λούρο
Σε σοβαρό τραυματισμό κατέληξε η πτώση 29χρονου ναυαγοσώστη από την πλώρη ταχύπλοου σκάφους στη θαλάσσια περιοχή Λούρου Αιτωλοακαρνανίας.
Ο τραυματισμός σημειώθηκε όταν ο 29χρονος ναυαγοσώστης, ενώ επέβαινε στo ταχύπλοο μαζί με τρεις ακόμη συναδέλφους του, επιχείρησε να προσεγγίσει άγνωστο αντικείμενο που επέπλεε στη θάλασσα.
Ωστόσο, λόγω του έντονου κυματισμού, έχασε την ισορροπία του, έπεσε στο νερό και ήρθε σε επαφή με την προπέλα του σκάφους, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά κατάγματα στο δεξί του πόδι. Οι επιβαίνοντες του σκάφους έσπευσαν να τον περισυλλέξουν, ενώ του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες στην ακτή.
Ακολούθως, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Μεσολογγίου «Χατζηκώστα», όπου εισήχθη στο χειρουργείο. Το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.