- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πλακιάς προς αντιπολίτευση: Δύο χρόνια ψέματα; Δεν μίλησε κανείς για λαθρεμπόριο και παράνομο φορτίο
Μετά την χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για την Προανακριτική Επιτροπή - H ανάρτηση στο Χ
Πλακιάς προς αντιπολίτευση: Δύο χρόνια ψέματα; Δεν μίλησε κανείς για λαθρεμπόριο και παράνομο φορτίο
Ανάρτηση με αφορμή όσα ειπώθηκαν χθες στην συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση Προανακριτική Επιτροπής για τα Τέμπη, έκανε ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα.
Ο Νίκος Πλακιάς, διερωτάται γιατί κανείς εκ των αρχηγών των κομμάτων της αντιπολίτευσης δεν αναφέρθηκε «σχετικά με το λαθρεμπόριο το παράνομο φορτίο το εύφλεκτο υλικό όπως και για τα χημικά που έκαψαν τα παιδιά μας» όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ.
Η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά
«Μεγάλη εντύπωση μου έκανε χτες ότι κατά τις ομιλίες των αρχηγών των κομμάτων της αντιπολίτευσης δεν ακούστηκε από πουθενά και από κανέναν κάτι σχετικά με το λαθρεμπόριο, το παράνομο φορτίο, το εύφλεκτο υλικό όπως και για τα χημικά που κάψαν τα παιδιά μας.
Τι έγινε ρε παιδιά; Δηλαδή άνθρακας ο θησαυρός; Δύο χρόνια τώρα ψέματα; Και αν δεν είμασταν και δύο οικογένειες να βγούμε και να πούμε την αλήθεια με κόστος να μας πουν ότι τα πήραμε ότι είμαστε δεξιοί ότι δουλεύουμε για την κυβέρνηση τι θα γινόταν; Θα πηγαίναμε σε μια δίκη παρωδία; Και όπως είπε και ο @EvanVlacho μιας και αυτή είναι η άλλη οικογένεια: Δεν θέλουμε να μας πείτε ότι έχουμε δίκιο έτσι και αλλιώς ότι κάναμε ήταν για την μνήμη των παιδιών μας και την αλήθεια. Απλώς αν καμία φορά περάσετε από το μέρος που είναι θαμμένος ο Βάιος η Αναστασία η Χρύσα και η Θωμη σκύψτε το κεφάλι και ζητήστε ένα συγνώμη».
Μεγάλη εντύπωση μου έκανε χτες ότι κατά τις ομιλίες των αρχηγών των κομμάτων της αντιπολίτευσης δεν ακούστηκε από πουθενά και από κανέναν κάτι σχετικά με το λαθρεμπόριο το παράνομο φορτίο το εύφλεκτο υλικό όπως και για τα χημικά που κάψαν τα παιδιά μας .
— Plakiasnikos (@PlakiasNikos) June 19, 2025
Τι έγινε ρε παιδιά ;…
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Επιχειρούν 52 πυροσβέστες και ένα αεροσκάφος
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Νέα υπόθεση απάτης στην περιοχή
Τι διεκδικούν οι εργαζόμενοι
Τους συνέλαβαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Τι συμβαίνει με την ελληνική ακαδημαϊκή διασπορά
Η νέα εκδήλωση του κύκλου συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα» του περιοδικού The Books' Journal
Ήταν κλειστό εξαιτίας κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων που διαμαρτύρονται για τα μετρά κατά της μετάδοσης του αφθώδους πυρετού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.