- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ρόδος: Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης όπου πνίγηκε η 3χρονη
Εντός της ημέρας αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή
Ρόδος: Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης όπου πνίγηκε η 3χρονη - Εντός της ημέρας αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή
Κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παραβίαση της νομοθεσίας περί υγειονομικών καταστημάτων και χώρων αναψυχής αντιμετωπίζει ο ιδιοκτήτης επιχείρησης στην Ιαλυσό της Ρόδου, όπου το απόγευμα της Κυριακής ένα τρίχρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του από πνιγμό.
Ο άνδρας συνελήφθη, ωστόσο αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα, μέχρι να ολοκληρωθεί η δικογραφία. Εντός της ημέρας αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Ρόδος: Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης όπου πνίγηκε η 3χρονη - Το χρονικό της υπόθεσης
Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε ενώ το παιδί βρισκόταν στην επιχείρηση μαζί με το αδερφάκι του και τη γιαγιά τους, με αφορμή τα γενέθλια οικογενειακής φίλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι ξέφυγε από την επίβλεψη της γιαγιάς του και εντοπίστηκε λίγο αργότερα χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο νερό. Παρά την άμεση κινητοποίηση των διασωστών, που έφτασαν γρήγορα στο σημείο, δεν κατέστη δυνατή η ανάνηψη του παιδιού, το οποίο δυστυχώς υπέκυψε.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονα ερωτήματα σχετικά με την απουσία ναυαγοσώστη στην επιχείρηση, η οποία διαθέτει δύο πισίνες – μία για ενήλικες και μία για παιδιά. Το ζήτημα σχολίασε και η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου, η οποία μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε ότι σύμφωνα με τη νομοθεσία, έπρεπε να υπάρχει ναυαγοσώστης, κάτι που δεν συνέβαινε. Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο επιχείρησαν 78 πυροσβέστες με 30 οχήματα,
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Οι συμβουλές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες
Πότε υποχωρούν τα 40άρια
Εστάλη μήνυμα από το 112
Σηκώθηκαν τρία εναέρια μέσα
Από σήμερα η σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας
Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα σήμερα εν μέσω Θερινών Εκπτώσεων
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Ο πρώτος μίνι καύσωνας του καλοκαιριού είναι εδώ
Οι πρώτες άνω των 40°C για την περίοδο 2011-2026
«Είναι φορές που γονείς σαν και εμάς συχνά προσπαθούν να ισορροπήσουν σε μια τραμπάλα, μεταξύ του δεν σου κόβω τα φτερά και του δεν θα γίνω ανεύθυνος, για την ασφάλεια σου»
Στο ΙΧ επέβαινε τριμελής οικογένεια - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.