Ελλαδα

Τραγωδία στη Ρόδο: Πνίγηκε κοριτσάκι 3 ετών σε πισίνα

Το κοριτσάκι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πισίνα
© Unsplash

Τραγωδία στη Ρόδο: Πνίγηκε κοριτσάκι 3 ετών σε πισίνα

Την τελευταία του πνοή άφησε ένα 3χρονο κοριτσάκι στη Ρόδο που πνίγηκε ενώ βρισκόταν σε πισίνα καταστήματος υγειονομικου ενδιαφέροντος στην περιοχή της Ιαλυσού.

Όπως αναφέρει η Ροδιακή, το παιδί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την πισίνα. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έφθασε στο σημείο μέσα σε ελάχιστα λεπτά, με τους διασώστες να ξεκινούν παρατεταμένη διαδικασία ανάνηψης του μικρού παιδιού.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο της Ρόδου, όπου το επιτελείο των γιατρώνν βρίσκονταν σε πλήρη ετοιμότητα, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή.

Για το γεγονός ειδοποιήθηκε άμεσα και η αστυνομία και αναμένεται τώρα να ξεκινήσει διαδικασία έρευνας και καταθέσεων όλων των εμπλεκομένων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY