Ελλαδα

Καλλιθέα: Σε σοβαρή κατάσταση 7χρονο παιδί που «πέρασε» μέσα από τζαμαρία

Σοκαρίστηκαν οι αστυνομικοί από τις εικόνες που αντίκρισαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
© EUROKINISSI/ Βασίλης Παπαδόπουλος

Καλλιθέα: Σε σοβαρή κατάσταση 7χρονο παιδί που πέρασε μέσα από τζαμαρία

Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ένα 7χρονο παιδί που τραυματίστηκε σοβαρά μέσα στο σπίτι του στην Καλλιθέα, όταν «πέρασε» μέσα από τζαμαρία.

Στην περιοχή της Καλλιθέας όπου έγινε το περιστατικό έφτασαν άμεσα ασθενοφόρο, αλλά και αστυνομικοί της ΕΛΑΣ που άνοιγαν δρόμο προκειμένου το παιδάκι που τραυματίστηκε από τη τζαμαρία να μεταφερθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα στο νοσοκομείο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί που έσπευσαν στον τόπο του τραυματισμού σοκαρίστηκαν από τις εικόνες που αντίκρισαν. «Το παιδί ξεκοιλιάστηκε. Βγήκαν όλα τα όργανα έξω».

Υπήρξαν δύο καταγεγραμμένες κλήσεις στο ΕΚΑΒ, η μία από την θεία του παιδιού και η άλλη από γείτονα που άκουσε τις φωνές για βοήθεια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY