- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καιρός: Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα Τρίτη - Πότε αλλάζει το σκηνικό
Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα
Καιρός: : Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα Τρίτη και τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου, κυρίως στα ορεινά, θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα Τρίτη.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φθάσει στις περισσότερες περιοχές τους 25 με 27 και τοπικά στην ανατολική ηπειρωτική χώρα τους 28 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα, οπότε και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Ανεμοι: Στη Μακεδονία βορειοδυτικοί 3 με 4 τοπικά στα κεντρικά τμήματα έως 5 μποφόρ. Στη Θράκη νοτιοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος.Τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθουν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγιδες κυρίως στα ορεινά.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα Δωδεκάνησα 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Η πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη
Ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης, αναφέρθηκε στη σημερινή του πρόγνωση για το πώς θα κυλήσει ο καιρός αυτήν την εβδομάδα. Η καλοκαιρία δεν θα κρατήσει για πολύ, αφού Τετάρτη με Παρασκευή θα επιστρέψει ο άστατος καιρός στα ηπειρωτικά, με τοπικές μεσημεριανές μπόρες και καταιγίδες.
Ο καιρός αυτήν την εβδομάδα
Σύμφωνα με το κ. Μαρουσάκη, «σήμερα τελειώνει η αστάθεια του καιρού με κάποια φαινόμενα μέχρι το μεσημέρι να επιμένουν στο ανατολικό Αιγαίο και στη βορειοανατολική ηπειρωτική χώρα. Καθαρίζει ο καιρός και η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει με τον βορειοδυτικό άνεμο να καθαρίζει την ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη και ο υδράργυρος θα επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα. Θα φτάσει στα βόρεια τους 22 με 24 και στην υπόλοιπη χώρα τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε αναλυτικά το ωράριο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Στο σημείο υπάρχει η επιγραφή, «Πέρα από το σημείο αυτό, δεν υπάρχει τίποτα να δεις που να αξίζει περισσότερο από τη ζωή»
«Την έπιασαν για να την δείξουν στους γονείς τους» - Η εξουδετέρωση της οβίδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης
Αναστάτωση στο Άγιο Όρος - Εξετάζονται οι μονές για ζημιές
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Μια οβίδα βρέθηκε σε ανεγειρόμενη οικοδομή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Πώς ενισχύουν την αποτρεπτική ισχύ της χώρας μας
«Νιώθω μεγάλη τιμή» δήλωσε η κ. Σοφία
Στα γαλανόλευκα οι δρόμοι της πρωτεύουσας
Συμμετείχαν στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση
Aφιερωμένο στην εθνική μας επέτειο
Παρά το κρύο άνθρωποι κάθε ηλικίας βρίσκονται στους δρόμους κρατώντας ελληνικές σημαίες
Ο καιρός μέχρι τις αρχές Απριλίου
Ένα από τα πιο πολύτιμα κειμήλια της Επανάστασης του 1821
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.