- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του πρώην προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ και της προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού
Mε διαφορά λίγης ώρας
Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του πρώην προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ και της προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού
Εμπρηστικούς μηχανισμούς στις εισόδους των πολυκατοικιών όπου διαμένουν ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ και η πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερώματα.
Η εμπρηστική επίθεση στην είσοδο πολυκατοικίας όπου διαμένει ο Χρήστος Παπαδημητρίου στην περιοχή του Λυκαβηττού σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στις 02:50.
Οι δράστες τοποθέτησαν τον αυτοσχέδιο μηχανισμό στην πολυκατοικία στην οδό Τσιμισκή και με προσάναμμα έβαλαν φωτιά.
Ακολούθησε η έκρηξη και η ανάφλεξη.
Προκλήθηκαν φθορές στην είσοδο, ενώ κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια περισυνέλεξε υπολείμματα από γκαζάκια, κροτίδες και μονοτική ταινία τα οποία μεταφέρθηκαν για ανάλυση.
Σαράντα λεπτά αργότερα, έλαβε χώρα νέα εμπρηστική επίθεση στην Ηλιούπολη.
Συγκεκριμένα, άγνωστοι τοποθέτησαν τον αυτοσχέδιο μηχανισμό στην είσοδο πολυκατοικίας που διαμένει σύμφωνα με την αστυνομία η πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Την έρευνα έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια.
Πηγή: ΕΡΤ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα στο gov.gr
«Υπήρχε έντονη μικροσεισμική ακολουθία εδώ και μήνες»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε
Πού εντοπίζεται το επίκεντρο
Αστάθεια σε νότια και Κρήτη, αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές με μικρή άνοδο θερμοκρασίας
Στο σημείο κλήθηκε να μεταβεί ειδικό γερανοφόρο όχημα
Δύο πόλεις, δύο παράλληλοι διαγωνισμοί, με βραβεία που φτάνουν τα 10.000 ευρώ, αλλά κυρίως με ένα διαφορετικό μήνυμα: ότι η εικόνα της πόλης μπορεί να σχεδιαστεί συλλογικά.
Το Ελληνικό ως οδηγός βιώσιμου αστικού σχεδιασμού – Απαντήσεις στις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης
«Δε βγαίνει η ζωή με φόβο», τόνισε η ηθοποιός
Υπό το μηδέν η θερμοκρασία
Πότε αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.