- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ληστής με μαχαίρι «χτύπησε» σε μισή ώρα δύο πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι
Πόση ήταν η λεία του
Ληστής με μαχαίρι «χτύπησε» σε μισή ώρα δύο πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι - Πόση ήταν η λεία του
Το βράδυ της Κυριακής, στο Περιστέρι, ένας ένοπλος ληστής πραγματοποίησε δύο διαδοχικές επιθέσεις με διαφορά μόλις 25 λεπτών, στοχεύοντας πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών. Ο δράστης, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος, χρησιμοποίησε μαχαίρι για να απειλήσει τις υπαλλήλους και να αποσπάσει χρηματικά ποσά.
Η πρώτη ληστεία σημειώθηκε στις 22:15 σε κατάστημα στην οδό Δωδεκανήσου στο Περιστέρι, όπου ο ληστής απείλησε με μαχαίρι μια 21χρονη υπάλληλο, αποσπώντας 200 ευρώ από το ταμείο. Λίγα λεπτά αργότερα, στις 22:40, ακολούθησε δεύτερο περιστατικό σε πρακτορείο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, όπου ο δράστης με την ίδια μεθοδολογία ακινητοποίησε μια 45χρονη εργαζόμενη και απέσπασε 2.000 ευρώ.
Οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, εξετάζοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας των δύο σημείων, το οποίο ενδέχεται να αποδειχθεί κρίσιμο για την ταυτοποίησή του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις
Το έργο της Lamda Development αναμένεται να αποσυμφορήσει την παραλιακή λεωφόρο
Προχωρά η διαδικασία αγοράς του από την Περιφέρεια
Εγκρίθηκε το χρονοδιάγραμμα
Με αφορμή την εορτή του πολιούχου και προστάτη του νησιού Αγίου Γερασίμου
Αυξημένη είναι η κίνηση και σε άλλες κεντρικές οδικές αρτηρίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το παιδί δεν κοιμόταν γιατί πίστευε ότι κάνει αμαρτίες, λέει
Τρεις ημέρες συζητήσεων για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος και το μέλλον των νησιωτικών κοινοτήτων
Τον απεγκλώβισε η Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.