Χρήστος Μάστορας: Αντιδράσεις για τη συναυλία στην Αλβανία - «Βρέθηκα να εξαπατώμαι σε ένα πολιτικό παιχνίδι»
Η απάντηση του τραγουδιστή
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες, η εμφάνιση του Χρήστου Μάστορα στην Αλβανία, όπου επέλεξε να τραγουδήσει σε προεκλογική εκδήλωση του Έντι Ράμα
Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η συναυλία του Χρήστου Μάστορα, που διοργανώθηκε από τον Δήμο Χειμάρρας και στην οποία έδωσε το «παρών» ο Έντι Ράμα.
Η συναυλία διοργανώθηκε από τον Δήμο Χειμάρρας στον οποίο ο επικεφαλής είναι ο Βαγγέλης Τάβος, «εκλεκτός» του Αλβανού πρωθυπουργού, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του μετά την φυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη.
Το γεγονός ότι παρέστη ο Ράμα, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, ήταν κάτι που εξόργισε τους Βορειοηπειρώτες.
Τι απαντάει ο Χρήστος Μάστορας
Μέσα από τα social media επέλεξε ο Χρήστος Μάστορας να δώσει την δική του απάντηση, το απόγευμα της Κυριακής, στη θύελλα αντιδράσεων που έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες για την συναυλία που έδωσε στην Αλβανία.
Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Μάστορας ανήρτησε μια ιστορία και αναφέρει τα εξής: «Τραγουδάω γιατί είναι το μόνο που ξέρω και μπορώ να κάνω για να προσφέρω έστω και λίγο στους συνανθρώπους μου. Για να απαλύνω τις πληγές του κόσμου, να τον συντροφεύω στα καλά και στα δύσκολα και για να νιώθω ότι ανήκω. Μετά από πίεση και εγγυήσεις, δέχθηκα να παίξω για το άνοιγμα της καλοκαιρινής σεζόν της Χειμάρρας με την προϋπόθεση ότι η αμοιβή μου θα πάει στην Εστία Δροπολης, που το έργο της είναι τεράστιο και συγκινητικό και στο νοσοκομείο Παίδων Τιράνων, όπου και νοσηλεύτηκα όταν ήμουν 18 χρονών και οι γιατροί εκεί πάλεψαν με ζήλο για να μου σώσουν τη ζωή».
«Μετά λύπης διαπιστώνω ότι οι εγγυήσεις ότι δεν υπάρχει πολιτικό κίνητρο ήταν δολώματα στα οποία σαν χάνος τσίμπησα. Βρέθηκα να εξαπατώμαι και να κατηγορούμαι σε ένα πολιτικό παιχνίδι που χαμένος είναι ο κόσμος για τον οποίο τραγουδάω. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε τελικά και πιστεύω ότι πέρασε καλά χθες, γιατί έδωσα ότι είχα πάνω στη σκηνή και την Εστία Δροπολης που έκανε τα πάντα να με στηρίξει, ψυχολογικά και έμπρακτα, με την παρουσία της».
«Μάλλον είναι η πρώτη και η τελευταία συναυλία μου επάνω… Το «διαίρει και βασίλευε» είναι το πιο διαχρονικό hit όλων των εποχών» καταλήγει ο Χρήστος Μάστορας.
Η αντίδραση της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών
Η Νεολαία Βορειοηπειρωτών, με ανάρτησή της στα social media, τόνισε πως η Χειμάρρα γύρισε την πλάτη της στον Χρήστο Μάστορα και όλοι θα θυμούνται την 3η Μαΐου ως μία ημέρα απογοήτευσης και προσβολής.
❌Οι Χιμαριώτες γύρισαν την πλάτη στον Χρήστο Μάστορα στην προεκλογική φιέστα του Ράμα στη Χιμάρα❌ 👉Η 3η Μαΐου 2025 θα...
Posted by Νεολαία Βορειοηπειρωτών on Saturday, May 3, 2025
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.