Βόλος: Συνελήφθη 60χρονος για παρενόχληση ανήλικων αθλητριών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Βόλος: Συνελήφθη 60χρονος για παρενόχληση ανήλικων αθλητριών - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο Αυτόφωρο αναμένεται να οδηγηθεί αύριο Τετάρτη ένας 60χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία για παρενόχληση δύο ανήλικων αθλητριών το περασμένο Σάββατο, στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα δύο κορίτσια συμμετείχαν σε προπόνηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού όταν, όπως καταγγέλλεται, ο κατηγορούμενος, εργαζόμενος της αθλητικής εγκατάστασης, τις θώπευσε. Ο ίδιος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και, σύμφωνα με πηγές, είχε τεθεί σε αργία στο παρελθόν για άλλη παράνομη ενέργεια.
Οι ανήλικες ενημέρωσαν άμεσα τους γονείς τους, οι οποίοι υπέβαλαν μήνυση και ζήτησαν να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες το άτομο αυτό εξακολουθούσε να εργάζεται, παρά την πειθαρχική του κατάσταση. Ο 60χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, όπου αιτήθηκε αναβολή, και η υπόθεσή του πρόκειται να εκδικαστεί αύριο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι κίνδυνοι αυξάνονται - Πώς να προετοιμαστούμε σωστά
«Συναγερμός μέχρι αργά το βράδυ»
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Ξεπερνά τους 30 πόντους το χιόνι στον Δήμο Μουζακίου
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Κλειστά τα σχολεία σε όλο τον δήμο
Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
Μετά από δυόμιση μήνες και πέντε διακοπές
Χειρόφρενο για 24 ώρες και στη Θεσσαλονίκη
Οι επιτροπές των μπλόκων επιχειρούν να αποτιμήσουν τα δεδομένα και να διαμορφώσουν ένα νέο πλαίσιο συνέχισης των διεκδικήσεων
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιβάτες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.