- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Ελεύθερη αφέθηκε η Γεωργία Μπίκα - Αναγνωρίζει το λάθος της, λέει ο δικηγόρος της
Είχε συλληφθεί μετά από τροχαίο
Γεωργία Μπίκα: Αφέθηκε ελεύθερη μετά το σύλληψή της για την εμπλοκή της σε τροχαίο - Οι δηλώσεις του δικηγόρου της
Ελεύθερη αφέθηκε η Γεωργία Μπίκα το πρωί της Δευτέρας (24.3). Η 27χρονη είχε συλληφθεί το βράδυ της Κυριακής (23.3) μετά την εμπλοκή της σε τροχαίο ατύχημα. Όπως διαπιστώθηκε, οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.
Σύμφωνα με τη Μακεδονία, η Γεωργία Μπίκα παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου ζήτησε αναβολή για να ετοιμάσει την υπεράσπισή της, αίτημα που έγινε δεκτό από το δικαστήριο, το οποίο ανέβαλε την υπόθεση για την ερχόμενη Τετάρτη (26.3). Αν και η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε να διατηρηθεί η κράτησή της μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, το δικαστήριο αποφασίσει να αρθεί και έτσι, αφέθηκε ελεύθερη.
Γεωργία Μπίκα: Συνελήφθη μετά από τροχαίο ατύχημα
Η 27χρονη συνελήφθη χθες το βράδυ (23.3), όταν ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, το οποίο σημειώθηκε στην οδό Δελφών, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όταν το όχημα που οδηγούσε προσέκρουσε σε μηχανάκι και στη συνέχεια σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κάποιος, παρά μόνο να προκληθούν υλικές ζημιές. Από το αλκοτέστ που έγινε, διαπιστώθηκε πως η γυναίκα είχε καταναλώσει αλκοόλ και σύμφωνα με πληροφορίες οι μετρήσεις «έδειξαν» 1,16 mg/lt (η πρώτη) και 0,70 mg/lt (η δεύτερη).
Τι δηλώνει ο δικηγόρος της
«Η εντολέας μου αναγνωρίζει το λάθος της καθώς είχε πέραν του επιτρεπομένου ποσοστού αλκοόλης στο αίμα της. Ενεπλάκη σε ένα τροχαίο, το οποίο όμως δεν είχε κανέναν τραυματισμό, όπως η ίδια με ενημέρωσε. Είμαι για ανάκριση εκτός Θεσσαλονίκης εγώ. Το αποτέλεσμα είναι ότι αναγνώρισε το λάθος της και δεν αμφισβήτησε τίποτα», τονίζει στο newsit.gr ο δικηγόρος της Γεωργίας Μπίκα, Δημήτρης Ραπτόπουλος.
«Πέραν τούτου θα αποκαταστήσει και όποια υλική ζημιά υπάρχει στο μηχανάκι και στο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο, θα αναγνωρίσει το λάθος της, θα το ομολογήσει όπως το ομολόγησε και στην αστυνομία και θα ζητήσει ειλικρινά συγγνώμη και εκεί τελειώνει η ιστορία», επισημαίνει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προχωρά η διαδικασία αγοράς του από την Περιφέρεια
Εγκρίθηκε το χρονοδιάγραμμα
Οι εκτιμήσεις του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης
Με αφορμή την εορτή του πολιούχου και προστάτη του νησιού Αγίου Γερασίμου
Αυξημένη είναι η κίνηση και σε άλλες κεντρικές οδικές αρτηρίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το παιδί δεν κοιμόταν γιατί πίστευε ότι κάνει αμαρτίες, λέει
Τρεις ημέρες συζητήσεων για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος και το μέλλον των νησιωτικών κοινοτήτων
Τον απεγκλώβισε η Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Οι φοιτητές στήνουν σκηνές στο Σύνταγμα, αύριο οι συγκεντρώσεις
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Συναγερμός στις Αρχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.