- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Έρχεται ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας στην Αττική τις επόμενες ώρες - Η ανάρτηση Τσατραφύλλια
Σε εξέλιξη το κύμα κακοκαιρίας
Έρχεται ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και στην Αττική τις επόμενες ώρες - Σε εξέλιξη το κύμα κακοκαιρίας
Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία στη χώρα μας, με ισχυρές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της Αττικής, της Πελοποννήσου, της Στερεάς Ελλάδας, της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας. Ο καιρός τις επόμενες ώρες θα συνεχίσει να είναι άκρως χειμερινός με τη θερμοκρασία σε πολλές περιοχές, ανάμεσά σε αυτές και στην Αττική, να πέφτει κατακόρυφα, σύμφωνα με νεότερη ανάρτηση που έκανε ο μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας.
Σε νεότερη ανάρτηση που έκανε στο Facebook, ο κ. Τσατραφύλλιας εξηγεί ότι σταδιακά θα αρχίσει να πέφτει η θερμοκρασία και στην πρωτεύουσα, προειδοποιώντας τους πολίτες της Αθήνας ότι η ραγδαία πτώση θα φτάσει ακόμη και τους επτά βαθμούς στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια για την επιδείνωση του καιρού στην Αττική
«Μην ξεθαρρεύετε οι Αθηναίοι…
Ραγδαία θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας και στην Αττική τις επόμενες ώρες. Από το απόγευμα θα έχουμε και βροχές στο λεκανοπέδιο, ενώ προς το βράδυ θα χιονίσει στην Πάρνηθα και στον Κιθαιρώνα.
Ντυθείτε καλά! Αύριο Τετάρτη θα ξυπνήσουμε με 6-7 βαθμούς στο κέντρο της Αθήνας και θα φυσάει κρύο αέρα!
Επίσης, ζωηρεύουν σε 9 μποφόρ οι βοριάδες στο Αιγαίο. Ενδεχομένως να έχουμε προβλήματα μέχρι και αύριο στην ακτοπλοΐα.
Πέμπτη: Ήλιος με δόντια και από Παρασκευή άνοιξη!».
"Μην ξεθαρεύετε οι Αθηναίοι..." Καλημέρα! 🥶Ραγδαία θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας και στην Αττική τις επόμενες...
Posted by Γιώργος Τσατραφύλλιας on Tuesday, March 18, 2025
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ
Την Τρίτη 18/3 και την Τετάρτη 19/3 προβλέπονται στη χώρα μας αισθητή πτώση της θερμοκρασίας (συνολικά κατά 12 με 15 βαθμούς), ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά, στα ημιορεινά και κατά τόπους σε περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο.
Θυελλώδεις βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 8 και τοπικά 9 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο και στα ανατολικά ηπειρωτικά από το απόγευμα της Τρίτης έως και τις βραδινές ώρες της Τετάρτης.
Πού αναμένονται καταιγίδες και χιόνια
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
Α. Στη Χαλκιδική, στη Θεσσαλία (κυρίως στη Μαγνησία), στις Σποράδες, στην Εύβοια, στη Φθιώτιδα και στη Βοιωτία από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης 18/3 και έως τα ξημερώματα της Τετάρτης 19/3.
Β. Στην Κρήτη τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 19/3.
Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν:
Α. Σήμερα Τρίτη 18/3 από τις προμεσημβρινές ώρες έως και το βράδυ στα ορεινά και στα ημιορεινά της Μακεδονίας, της Θράκης και της Ηπείρου, ενώ στη Μακεδονία και στη Θράκη θα χιονίσει και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.
Β. Από αργά το απόγευμα της Τρίτης 18/3 έως και τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 19/3 στα ορεινά, στα ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Θεσσαλίας, της Εύβοιας, της Ευρυτανίας, της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας.
Γ. Την Τετάρτη 19/3 έως και τις προμεσημβρινές ώρες στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής Πελοποννήσου και έως το βράδυ στα ορεινά της Κρήτης.
Δείτε Live την πορεία του καιρού:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι - Πότε θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα
Νεφώσεις και τοπικές βροχές στις περισσότερες περιοχές - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Eναλλάξ διακοπές κυκλοφορίας σε δεξιά ή αριστερή λωρίδα
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.