Ελλαδα

Τέμπη - Πατέρας Γεράσιμου: Τον σκεπάζει η Παναγία, γι’ αυτό και αντέχει

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο μοναδικός επιζώντας του δυστυχήματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τέμπη: Ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού
Τέμπη: Ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού

Τέμπη: Τι δήλωσε ο πατέρας του Γεράσιμου, του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι - Επέστρεψε στην Ελλάδα ο μοναδικός επιζώντας του δυστυχήματος

Ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού στα Τέμπη, επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη νοσηλεία του σε ΗΠΑ και Ιταλία.

«Γίνεται επαναπατρισμός έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα. Στις ΗΠΑ αρχικά, στη Βοστώνη, σε κέντρο νευροχειρουργικής και αποκατάστασης και στη συνέχεια σε αντίστοιχο κέντρο στο Μιλάνο της Ιταλίας, τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που προσδοκούσαν οι γιατροί. Η ελπίδα υπάρχει και η μάχη συνεχίζεται. Έχει πρώτα στο πλευρό του την οικογένειά του», δήλωσε ο Όθων Παπαδόπουλος, δικηγόρος της οικογένειάς του Γεράσιμου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d884juqlbbap) Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d8867qpydcep)

Από την πλευρά του, ο Διονύσης Γεωργιάδης, πατέρας του Γεράσιμου, δήλωσε πως «έχω την ευλογία από τον Κύριο να είμαι σε αυτή τη ζωή, ο πατέρας αυτού του παιδιού. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι τον σκεπάζει η Παναγία, γι’ αυτό και αντέχει. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για το μεγάλο δώρο των προσευχών σας».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d87oey7u113t)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY