- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ουρά χιλιομέτρων στην Αράχωβα - Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας
Οδηγοί χωρίς αλυσίδες κόλλησαν στα χιόνια
Το μποτιλιάρισμα έχει δημιουργηθεί στο δρόμο προς Λιβάδι και το Χιονοδρομικό
Μεγάλο μποτιλιάρισμα με ουρά πέντε χιλιομέτρων δημιουργήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Αράχωβα λόγω της ξαφνικής χιονοθύελλας που έπληξε την περιοχή.
Οδηγοί που κινούνταν προς Αράχωβα στον δρόμο προς το Λιβάδι και το Χιονοδρομικό, δεν είχαν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες, με συνέπεια η μετακίνησή τους να είναι αδύνατη. Έτσι, κόλλησαν στο σημείο, προκαλώντας - προφανώς - πρόβλημα και σε οδηγούς που ακολουθούσαν, έχοντας προνοήσει να προμηθευτούν αντιολισθητικά μέσα για τα οχήματά τους.
Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει προσωρινά διακοπεί για να μην εγκλωβιστούν περισσότερα αυτοκίνητα, ενώ ήδη επιχειρούν εκχιονιστικά για να καθαρίσουν τον δρόμο και να «ξεκολλήσουν» τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα.
Στο μεταξύ, η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και συγκεκριμένα ο αντιπεριφερειάρχςη Βοιωτίας Γιώργος Ντασιώτης απευθύνουν έκκληση στους οδηγούς επισκέπτες της Αράχωβας, αλλά και γενικότερα των ορεινών προορισμών να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες και να κινούνται με αυτές έστω κι αν εκτιμούν ότι το χιόνι είναι λιγοστό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.