- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου την Κυριακή
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, όπως κάθε Κυριακή
Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου την Κυριακή - Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, όπως κάθε Κυριακή
Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 12:00, ο κήπος του Προεδρικού Μεγάρου θα φιλοξενήσει μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη συναυλία με τη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, υπό τη διεύθυνση του εξαιρετικού μαέστρου της Πλωτάρχη Ε. Σίτσα ΠΝ.
Η μπάντα, που έχει συμμετάσχει σε σημαντικούς διεθνείς θεσμούς και φεστιβάλ και είχε την τιμή να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, είναι γνωστή για την υψηλή μουσική της ποιότητα και την παγκόσμια αναγνώρισή της.
Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο περιλαμβάνονται αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες, οι οποίες θα δημιουργήσουν μια εορταστική ατμόσφαιρα και θα μεταφέρουν το κοινό σε πνεύμα γιορτής.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν επίσης οι Μπάντες του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί από διακεκριμένους λυρικούς καλλιτέχνες.
Όπως κάθε Κυριακή από τις 10:00 ως τις 16:00, η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό από την οδό Βασιλέως Γεωργίου Β’, αρ. 2, με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
Μια εξαιρετική μουσική εκδήλωση που τιμά το πνεύμα των Χριστουγέννων και προσκαλεί το κοινό να απολαύσει μελωδίες που ταιριάζουν στην εορταστική περίοδο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για κοινωνιολογική διαπίστωση αλλά στο τέλος λειτουργεί σαν συλλογικό άλλοθι και μας απαλλάσσει από κάθε υποχρέωση να αλλάξουμε
«Είναι απολύτως καλά δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας» σημειώνει ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Η γυναίκα νοσηλεύεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις - Εξετάζονται οι μαρτυρίες των παιδιών και τα ευρήματα στο όχημα
Σύγχρονα και ιστορικά αεροσκάφη θα πετάξουν στον αττικό ουρανό σήμερα στις 18:00
Συνεχίζονται οι έρευνες στον Λουδία μετά την ομολογία δύο συλληφθέντων για τη δολοφονία
Ήταν ένας από τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου MV Hondius
Οι περιοχές με αυξημένες θερμοκρασίες
Τι ζητούν οι εργαζόμενοι
Ο 58χρονος έβγαλε αυτόματο όπλο και άνοιξε πυρ
Άφαντος ο 31χρονος που έβγαλε όπλο σε λογομαχία με οδηγό
«Μια μεγάλη αγκαλιά για όλες τις μαμάδες. Χρόνια πολλά!!!»
Το φαινόμενο «concert quake» και το απίστευτο vibe της θρυλικής μπάντας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.