- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στο πλευρό των εποχικών πυροσβεστών ο Στέφανος Κασσελάκης
«Δεν νοείται εσείς να είστε σε δεύτερη μοίρα»
Στέφανος Κασσελάκης: Πήγε στη διαμαρτυρία των εποχικών πυροσβεστών έξω από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας
Τη στήριξή του στους εποχικούς πυροσβέστες που πραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας για τη μη ανανέωση των συμβάσεών τους, «η οποία οδηγεί ουσιαστικά στην απόλυσή τους», εξέφρασε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης.
«Στον προϋπολογισμό του κράτους δεν νοείται εσείς να είστε σε δεύτερη μοίρα. Η δέσμευσή μου και η δέσμευσή μας είναι όταν επιστρέψουμε στην κυβέρνηση του τόπου, η πολιτική προστασία και η υγεία να είναι οι πρώτες προτεραιότητες», ανέφερε ο κ. Κασσελάκης μιλώντας σε πυροσβέστες «οι οποίοι εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την εργασιακή ανασφάλεια και την έλλειψη σταθερότητας», σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου.
Επιπλέον οι πυροσβέστες τον ευχαρίστησαν για τη στήριξή του, με τον ίδιο να απαντά πως είναι εκείνος που πρέπει να τους ευχαριστήσει για την πολύτιμη προσφορά τους. Επίσης, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, «οι πυροσβέστες του εξήγησαν πως παρά τη σημαντική συμβολή τους σε όλα τα πύρινα μέτωπα, έπειτα από έξι χρόνια υπηρεσίας, βρίσκονται αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο απόλυσης και επιθυμούν να συνεχίσουν να εργάζονται προσφέροντας στον τόπο» και «ο κ. Κασσελάκης, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για μόνιμες θέσεις χωρίς ηλικιακούς περιορισμούς, τόνισε ότι η Πολιτική Προστασία χρειάζεται σταθερό και επαρκώς εξοπλισμένο ανθρώπινο δυναμικό για την ασφάλεια των πολιτών και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των ολοένα αυξανόμενων φυσικών καταστροφών».
Παρέμβαση στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εποχικών πυροσβεστών:
— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) October 31, 2024
Στον προϋπολογισμό του κράτους δεν νοείται εσείς να είστε σε δεύτερη μοίρα. Η δέσμευσή μας είναι όταν επιστρέψουμε στην κυβέρνηση του τόπου, η πολιτική προστασία και η υγεία να είναι οι πρώτες προτεραιότητες.
Όχι… pic.twitter.com/adv6dearRr
Ο κ. Κασσελάκης συνοδευόταν από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Σαρακιώτη και Γιώτα Πούλου.
Δείτε εικόνες από την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στη διαμαρτυρία των εποχικών πυροσβεστών:
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
Ποια είναι η κατάσταση των ασθενών
Ποια αιτήματα απορρίφθηκαν
Τον εντόπισαν στη Φλώρινα
«Φρόντισε τα δύο μωβ να τακτοποιηθούν τώρα»
«Με τη δημόσια υγεία στην Αττική δεν παίζουμε» δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρει η δικηγόρος της οικογένειας
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Αποσπούσε παράνομα ευρωπαϊκές ενισχύσεις - 8 συλλήψεις
«Καμπανάκι» από τις Αρχές για τη σημερινή ημέρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.