- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στο πλευρό των εποχικών πυροσβεστών ο Στέφανος Κασσελάκης
«Δεν νοείται εσείς να είστε σε δεύτερη μοίρα»
Στέφανος Κασσελάκης: Πήγε στη διαμαρτυρία των εποχικών πυροσβεστών έξω από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας
Τη στήριξή του στους εποχικούς πυροσβέστες που πραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας για τη μη ανανέωση των συμβάσεών τους, «η οποία οδηγεί ουσιαστικά στην απόλυσή τους», εξέφρασε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης.
«Στον προϋπολογισμό του κράτους δεν νοείται εσείς να είστε σε δεύτερη μοίρα. Η δέσμευσή μου και η δέσμευσή μας είναι όταν επιστρέψουμε στην κυβέρνηση του τόπου, η πολιτική προστασία και η υγεία να είναι οι πρώτες προτεραιότητες», ανέφερε ο κ. Κασσελάκης μιλώντας σε πυροσβέστες «οι οποίοι εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την εργασιακή ανασφάλεια και την έλλειψη σταθερότητας», σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου.
Επιπλέον οι πυροσβέστες τον ευχαρίστησαν για τη στήριξή του, με τον ίδιο να απαντά πως είναι εκείνος που πρέπει να τους ευχαριστήσει για την πολύτιμη προσφορά τους. Επίσης, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, «οι πυροσβέστες του εξήγησαν πως παρά τη σημαντική συμβολή τους σε όλα τα πύρινα μέτωπα, έπειτα από έξι χρόνια υπηρεσίας, βρίσκονται αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο απόλυσης και επιθυμούν να συνεχίσουν να εργάζονται προσφέροντας στον τόπο» και «ο κ. Κασσελάκης, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για μόνιμες θέσεις χωρίς ηλικιακούς περιορισμούς, τόνισε ότι η Πολιτική Προστασία χρειάζεται σταθερό και επαρκώς εξοπλισμένο ανθρώπινο δυναμικό για την ασφάλεια των πολιτών και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των ολοένα αυξανόμενων φυσικών καταστροφών».
Παρέμβαση στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εποχικών πυροσβεστών:
— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) October 31, 2024
Στον προϋπολογισμό του κράτους δεν νοείται εσείς να είστε σε δεύτερη μοίρα. Η δέσμευσή μας είναι όταν επιστρέψουμε στην κυβέρνηση του τόπου, η πολιτική προστασία και η υγεία να είναι οι πρώτες προτεραιότητες.
Όχι… pic.twitter.com/adv6dearRr
Ο κ. Κασσελάκης συνοδευόταν από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Σαρακιώτη και Γιώτα Πούλου.
Δείτε εικόνες από την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στη διαμαρτυρία των εποχικών πυροσβεστών:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βελτιώνεται το σκηνικό - O υδράργυρος θα αγγίξει τους 28 βαθμούς στα ηπειρωτικά
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.