- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Απεργία: «Σύννεφα» στις σχέσεις ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ πριν την 20 Νοεμβρίου
Το σκηνικό της αντιπαράθεσης
Απεργία: «Σύννεφα» στις σχέσεις ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ πριν την 20 Νοεμβρίου
Στη δημοσιοποίηση επιστολής που έστειλε στη ΓΣΕΕ, προχώρησε η ΑΔΕΔΥ, που όπως αναφέρει, μέχρι στιγμής, δεν βρίσκει ανταπόκριση στις εκκλήσεις της για τη συνδιοργάνωση της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που οι δύο συνομοσπονδίες έχουν αποφασίσει για τις 20 Νοεμβρίου.
Υπενθυμίζεται ότι αρχικά η ΑΔΕΔΥ είχε ανακοινώσει απεργία για τις 13 Νοεμβρίου, ακολούθησε η ΓΣΕΕ που ανακοίνωσε για τις 20 Νοεμβρίου και ακολούθως η ΑΔΕΔΥ προχώρησε σε μετάθεση της ημερομηνίας για να συμπέσουν οι απεργίες σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Η επιστολή που απέστειλε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ στη διοίκηση της ΓΣΕΕ:
«Συνάδελφοι,
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. προτείνει για τη Γενική Απεργία της 20ης του Νοέμβρη κοινή εξέδρα στην Πλατεία Κλαυθμώνος και κοινό πανό.
Επισημαίνουμε ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, όπως και η ΓΣΕΕ, έχει ορίσει ως τόπο συγκέντρωσης την Πλατεία Κλαυθμώνος. Επειδή, μέχρι τώρα στις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαμε με μέλη της διοίκησής σας δεν έχουμε λάβει καμία θετική απάντηση, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, το συντομότερο δυνατό, αν συμφωνείτε με την πρότασή μας.
Θα έχει εξαιρετικά αρνητική απήχηση, για τους εργαζόμενους και την κοινωνία η εγκατάσταση δύο εξεδρών στον ίδιο χώρο, την ίδια μέρα και την ίδια ώρα».
Πηγή: ΕΡΤ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.