- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ηγουμενίτσα: Πλοίο με 550 επιβάτες προσάραξε στο λιμάνι λόγω βλάβης
Ανησυχία για τους πραγματικούς λόγους διακοπής του ταξιδιού
Στις 7 το απόγευμα το πλοίο μάλλον προσέκρουσε σε αβαθή και οι επιβάτες είδαν την άμμο που σήκωσε η προπέλα του
Το επιβατικό πλοίο Αγία Θεοδώρα, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα έχει διακόψει αυτή την ώρα τον πλου λόγω μηχανικής βλάβης.
Το πλοίο, όπως αναφέρει το epirusgate.gr, έχει σταματήσει και μεταξύ των επιβατών υπάρχει ανησυχία για τους πραγματικούς λόγους διακοπής του ταξιδιού, καθώς αναφέρεται πως πριν τη διακοπή του, ακούστηκε δυνατός θόρυβος. Από τα μεγάφωνα του καραβιού το μήνυμα που μεταδόθηκε είναι πως πρόκειται για μηχανική βλάβη.
Στο πλοίο εκτιμάται ότι επιβαίνουν 550 άνθρωποι που είχαν περάσει στην Κέρκυρα για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και είχαν πάρει το δρόμο της επιστροφής.
Επιβάτης στο πλοίο ανέφερε πως στις 7 το απόγευμα το πλοίο μάλλον προσέκρουσε σε αβαθή και οι επιβάτες είδαν την άμμο που σήκωσε η προπέλα του.
Στα 20 λεπτά έγινε η πρώτη ανακοίνωση από τα μεγάφωνα, ενώ το στίγμα στα κινητά των επιβατών δείχνει ότι το πλοίο βρίσκεται πολύ κοντά στην ακτή του λιμανιού.
Ήδη το πλοίο έχουν προσεγγίσει 2 σκάφη του Λιμενικού για να εξετάσουν την κατάσταση. Το πλοίο έχει πλέον σβηστές τις μηχανές του, αλλά – μέχρι στιγμής – τα σαλόνια και το κατάστρωμα φωτίζονται.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.