- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ορχομενός: 56χρονος βίασε κατάκοιτη ηλικιωμένη με άνοια
Ο γιος της γυναίκας, σοκαρισμένος, έβλεπε από κάμερα την κακοποίησή της
Ορχομενός: 56χρονος βίασε κατάκοιτη ηλικιωμένη με άνοια - Ο γιος της γυναίκας έβλεπε από κάμερα την κακοποίησή της
Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας 56χρονος άνδρας κακοποίησε σεξουαλικά κατάκοιτη γυναίκα που πάσχει από άνοια στον Ορχομενό.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 56χρονος δράστης κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος της ηλικιωμένης γυναίκας με άνοια, μέσα στο σπίτι της στον Ορχομενό, έχοντας εξασφαλίσει πρόσβαση σε αυτό, αφού η σύζυγός του ήταν η γυναίκα που φρόντιζε την ηλικιωμένη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 56χρονος μπήκε στη μονοκατοικία, πήγε στο υπνοδωμάτιο της ηλικιωμένης, έκανε ασελγείς πράξεις αλλά και χειρονομίες στην κατάκοιτη γυναίκα. Ο γιος του θύματος είδε, σοκαρισμένος, σε πραγματικό χρόνο τις γενετήσιες πράξεις του 56χρονου στο κινητό του τηλέφωνο από κάμερα που είχε τοποθετήσει στο δωμάτιο της μητέρα του.
Βιασμός κατάκοιτης γυναίκας στον Ορχομενό: «Έτσι μου ήρθε, έτσι έκανα», λέει ο δράστης
Ο γιος της ηλικιωμένης άμεσα ενημέρωσε τις αρχές, οι οποίες εντόπισαν τον 56χρονο και του πέρασαν χειροπέδες. Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Λιβαδειάς, ο οποίος αξιολογώντας τα στοιχεία της δικογραφίας και βλέποντας το οπτικό υλικό, αναβάθμισε τη δίωξη σε βιασμό, και την Πέμπτη ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί στον Ανακριτή Λιβαδειάς.
Παρουσία Εισαγγελέα, έγινε έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε την ώρα της σεξουαλικής επίθεσης, ενώ του κατάσχεσαν και το κινητό του τηλέφωνο. Ο 56χρονος ομολόγησε τις πράξεις του. Μάλιστα, είπες στις αρχές ότι έτσι του ήρθε στο μυαλό εκείνη τη στιγμή και έτσι έκανε και ζήτησε συγγνώμη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.