- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν Οκτώβριο και ποιοι Νοέμβριο για τη γρίπη
Γιατί κάποιοι κολλάνε συνέχεια κορωνοϊό - Ανησυχία για τις νέες μεταλλάξεις
Εμβολιασμοί για τη γρίπη: Πότε πρέπει να γίνουν - Ανησυχία για τις νέες μεταλλάξεις του covid 19 - Όσα είπε η Ματίνα Παγώνη
Από τις 20 περίπου Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμα τα αντιγριπικά εμβόλια για τους πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν.
Με τις ιώσεις και τον Covid να ταλαιπωρούν πολύ κόσμο, είναι σημαντικό να εμβολιαστούν πρώτα οι ευπαθείς ομάδες, δηλαδή μεγάλοι σε ηλικία άνω των 65 και με υποκείμενα νοσήματα είπε μιλώντας στο MEGA, η Ματίνα Παγώνη.
«Έχει αρκετές ιώσεις και Covid έχει, τα πάντα έχει», συμπλήρωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ. Η κυρία Παγώνη μίλησε και για το πότε πρέπει να εμβολιαστούν τα μικρά παιδιά λέγοντας ότι «οι γονείς θα πάνε στον παιδίατρο και αυτός θα δώσει τις οδηγίες σύμφωνα με το ιστορικό του παιδιού» και ότι «Νοέμβριο θα πάνε οι πιο νεαρές ηλικίες».
Ανησυχία για τις νέες μεταλλάξεις του ιού
«Ανησυχούμε πάρα πολύ γιατί πέρυσι είχαμε κάτι εξάρσεις τέλος Οκτώβρη και Νοέμβρη και είχαμε ουρές στα παιδιατρικά νοσοκομεία, με πάρα πολλά περιστατικά και οι ιώσεις είχαν αρχίσει πάρα πολύ νωρίς. Ελπίζουμε φέτος, επειδή κάθε χρόνος είναι διαφορετικός, να μην είναι σε έξαρση τόσο νωρίς, να πάνε λίγο πιο μετά, για το καλό όλων μας», σημείωσε.
Τι είπε η Ματίνα Παγώνη για τον κορωνοϊό
«Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα από covid. Όσον αφορά τον covid, τα αντιικά φάρμακα έχουν βοηθήσει πάρα πολύ από ηλικίες 64 και πάνω. Αυτό όμως μέχρι το πρώτο 5νθημερο σε συνεννόηση με τον γιατρό.
Γιατί κάποιοι κολλάνε συνέχεια κορωνοϊό
Eρωτηθείσα γιατί κάποιοι είναι πιο επιρρεπείς στον κορωνοϊό και κολλάνε συνέχεια η κα Παγώνη είπε: «Δεν είμαστε οι παλιοί οργανισμοί. Μετά τα τρία χρόνια του covid έχουν εξασθενήσει οι οργανισμοί, δεν έχουν τα αντισώματα που είχαν. Είχαν και τα προβλήματά τους τα οποία άφησαν πίσω, είχαν απορυθμιστεί σε πολλά θέματα, φοβόντουσαν μερικοί να πάνε και στο νοσοκομείο που είναι και λογικό. Χρειάζεται λίγο προσοχή. Χρειάζεται ένα αντισηπτικό μαζί μας, αυτό αρκεί».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.