- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βόλος: Συνταξιούχος μένει στο κοτέτσι για να μην έχει επαφή με σύζυγο και κόρη
Καταδικάστηκε για τις απειλές σε βάρος τους
Βόλος: Συνταξιούχος μένει στο κοτέτσι για να μην βλέπει σύζυγο και κόρη - Καταδικάστηκε για τις απειλές σε βάρος τους
Στο ...κοτέτσι του σπιτιού του φέρεται να μένει τους τελευταίους μήνες συνταξιούχος στον Βόλο, προκειμένου να μην έρχεται σε επαφή με την κόρη και τη σύζυγό του, με τις οποίες υπάρχουν εντάσεις και καταγγελίες για ξυλοδαρμό τους από τον ηλικιωμένο άνδρα.
Σύμφωνα με το gegonota.news, ο συνταξιούχος δικάστηκε στο Αυτόφωρο την Τετάρτη (4.9), καθώς φέρεται να τις απείλησε επειδή του απαγόρευσαν να αφήνει την πόρτα από το κοτέτσι ανοιχτή με αποτέλεσμα οι κότες να λερώνουν με κουτσουλιές τις σκάλες του σπιτιού. Όπως υποστηρίζει το ίδιο δημοσίευμα, η κόρη του κατηγορούμενου τον συνάντησε στο καφενείο της γειτονιάς και του είπε να είναι προσεκτικός με τις κότες, γιατί λερώνουν το σπίτι. Ο συνταξιούχος που ζει επτά μήνες με τις κότες και χωρίς ρεύμα, προσβλήθηκε και όταν γύρισε στο σπίτι ακολούθησε μεγάλος καυγάς. Μάλιστα, απείλησε την ίδια και τη μητέρα της, λέγοντας: «θα σας κάψω, θα σας θάψω». Μάλιστα, κλήθηκε η αστυνομία και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ενδοοικογενειακής απλής σωματικής βλάβης και για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βάρος της συζύγου και της κόρης του.
Βόλος: Η σύζυγός του καταγγέλλει ότι συνεχίζει να τη χτυπά και να την απειλεί
Η σύζυγος του κατηγορούμενου κατέθεσε ότι από τις 27 Φεβρουαρίου, έχει φύγει από το σπίτι και μένει στο κοτέτσι, αλλά εξακολουθεί να τη χτυπά και την απειλεί, παρότι είναι εγχειρισμένη.
Ο γιος του συνταξιούχου υπερασπίστηκε τον πατέρα του, λέγοντας πως ο ίδιος μπορεί να μην μένει στο ίδιο σπίτι μαζί τους, αλλά όλες οι φασαρίες γίνονται επειδή δεν τους δίνει χρήματα.Περιέγραψε ένα πολύχρονο σκηνικό εντάσεων με την αστυνομία να καλείται σε σταθερή βάση, ενώ ο ίδιος σε ηλικία 5 ετών πυροβόλησε με όπλο τον πατέρα του κατά λάθος. Ο συνταξιούχος αρνήθηκε κάθε κατηγορία, δήλωσε πως είναι θύμα της συζύγου και της κόρης του και αρνήθηκε ότι είναι αλκοολικός, όπως τον κατηγορούν. Καταδικάστηκε σε 14 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή και πρέπει να μετοικήσει από το οικόπεδο όπου βρίσκεται, ενώ του απαγορεύτηκε η προσέγγιση της συζύγου και της κόρης σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προσωρινός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης
Ο άτυχος άνδρας εργάζεται σε κρεοπωλείο
Σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν στα πρώτα μαθήματα ειδικότητας
Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας
Αναζητούνται οι μελισσοκόμοι
Ένα από τα σημαντικότερα έργα αστικής ανάπλασης της συμπρωτεύουσας
Έξι δεκαετίες μεταρρυθμίσεων, κοινωνικής αμφιθυμίας και ένα νέο ερώτημα που θέτει η τεχνητή νοημοσύνη
Σύσσωμος ο πολιτικός και δημοσιογραφικός κόσμος στον Ιερό Ναό
Τελικά μπορείς να στήνεις σκηνή όπου θέλεις το καλοκαίρι;
Ιστορική στιγμή για τον ελληνικό στρατό και τις Ένοπλες Δυνάμεις
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΕΠΑΛ - Οι απαντήσεις της ΟΕΦΕ
Όπως είχε υποστηρίξει, τα χρήματα στους λογαριασμούς του προέρχονταν αποκλειστικά από τη νόμιμη αγροτική
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε ποιες περιοχές αναμένονται τοπικές μπόρες
Πότε θα παρουσιαστεί εκ νέου ενώπιον του ανακριτή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.