- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ο Μπόρις Τζόνσον στα επείγοντα του νοσοκομείου Καρύστου
Ο λόγος που τον οδήγησε εκεί και το «ευχαριστώ» στους γιατρούς
Μπόρις Τζόνσον: Βρέθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Καρύστου - Ο λόγος που τον οδήγησε εκεί και το «ευχαριστώ» στους γιατρούς
Το νοσοκομείο Καρύστου επισκέφθηκε ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον καθώς ο γιος του μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου το μεσημέρι της Κυριακής (25.08).
Ο Μπόρις Τζόνσον βρέθηκε στο νοσοκομείο με την γυναίκα και το παιδί του, το οποίο υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια οι τρεις τους αποχώρησαν ικανοποιημένοι από τις ιατρικές υπηρεσίες.
Σε ανάρτηση στο Facebook ο διοικητής του νοσοκομείου ανέφερε ότι «Οι εφημερεύοντες ιατροί και νοσηλευτές του Διόκλειου είναι πάντα σε ετοιμότητα και σήμερα το απόγευμα προσέφεραν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στην οικογένεια του Μπόρις Τζόνσον στο έκτακτο πρόβλημα που αυτή αντιμετώπισε. Ο κ. πρωθυπουργός μας ευχαρίστησε και μας συνεχάρη για το επίπεδο του Νοσοκομείου μας».
Η ανάρτηση του διοικητή:
Οι εφημερεύοντες ιατροί και νοσηλευτές του Διόκλειου είναι πάντα σε ετοιμότητα και σήμερα το απόγευμα προσέφεραν τις...
Posted by Δημητρης Σαραβανος on Sunday, August 25, 2024
Ο Άδωνις Γεωργιάδης για την περίθαλψη που δέχτηκε ο Μπόρις Τζόνσον
Στην περίθαλψη που είχε σήμερα μετά από τον τραυματισμό του 6χρονου γιου του Μπόρις Τζόνσον αναφέρθηκε με tweet του ο υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης.
Στην ανάρτηση του την οποία συνοδεύει με φωτογραφίες, ο υπουργός Υγείας αναφέρει: «Σήμερα το μεσημέρι Κυριακή 25/08/2024 επισκέφθηκε το τμήμα επειγόντων περιστατικών του ΓΝ-ΚΥ Καρύστου ο πρώην Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, συνοδεύοντας τον γιο του ηλικίας 6 ετών, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες που χρειάσθηκε μετά από τραυματισμό. Τον φροντίσαμε, όπως κάνουμε για όλους μας τους ασθενείς. Ο κος Johnson πραγματοποιεί διακοπές στην Κάρυστο οικογενειακώς. Μετά την αποχώρηση του από το ΓΝ-ΚΥ Καρύστου ευχαρίστησε θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ήταν πραγματικά ευγενέστατος και τόνισε μάλιστα ότι οι υπηρεσίες που του παρείχε το ΕΣΥ είναι ανώτερες από το αντίστοιχο Βρετανικό σύστημα Υγείας το NHS. Ευχόμαστε πολλά περαστικά στην οικογένεια Johnson».
Σήμερα το μεσημέρι Κυριακή 25/08/2024 επισκέφθηκε το τμημα επειγόντων περιστατικων του ΓΝ-ΚΥ Καρύστου ο πρώην Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας @BorisJohnson συνοδεύοντας τον γιο του ηλικίας 6 ετών, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες που χρειάσθηκε μετά από… pic.twitter.com/57N9pB1jcx
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) August 25, 2024
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων
Δύο σεσημασμένοι κακοποιοί ταυτοποιήθηκαν από τη Δίωξη Εκβιαστών για την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Αυξημένη κίνηση και καθυστερήσεις σε Κηφισό, Κηφισίας, Μεσογείων, Παραλιακή και βασικούς άξονες
Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τα ουρλιαχτά νεαρής γυναίκας για τον αδελφό της που κινδύνευσε
Δείτε την αναλυτική πρόγνωση για σήμερα Παρασκευή
Κινητοποίηση του Δήμου Περάματος μετά την πυρκαγιά, με αιτήματα δεύτερη έξοδο διαφυγής και ασφάλεια
Καταγγελίες πολιτών για πολύωρη διακοπή ρεύματος και απουσία ενημέρωσης
Οι μεγαλύτερες τιμές καταγράφονται ήδη από τον Μεσοπόλεμο και τη δεκαετία του ’50
Στην ΕΣΗΕΑ την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026 με χαιρετισμούς Παπανδρέου και Σαμαρά
Ιδιωτική χρηματοδότηση 4,7 εκατ. ευρώ για VCRS στα ΚΕΠΑΘΜ μετά την απόφαση Ελεγκτικού Συνεδρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.