- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αρκάς: Η «Καλημέρα» με το Θανασάκη και τα νησιώτικα τραγούδια - Το σημερινό σκίτσο του
Με ένα άκρως καλοκαιρινό σκίτσο με τον αγαπημένο του ήρωα, τον Θανασάκη και νησιώτικα τραγούδια μας καλημερίζει σήμερα ο Αρκάς, ο οποίος φαίνεται πως εμπνέεται από τον καύσωνα και την εποχή.
Στο σημερινό του σκίτσο, ο Αρκάς αποτυπώνει τον Θανασάκη που έχει πάει διακοπές με την οικογένειά του σε κάποιο Κυκλαδίτικο νησί και επιλέγει να τραγουδήσει ένα νησιώτικο άσμα, κάτι το οποίο δεν αρέσει και δεν ενθουσιάζει ιδιαίτερα τους ντόπιους κατοίκους.
«Θτην Πάρο και θτη Νάκθοο, τον αέρα θου ν’ αλλάκθωω», τραγουδάει ο ήρωας του Αρκά, ενώ κατεβαίνει τις σκάλες του σπιτιού που μένει. Από το διπλανό σπίτι ακούγεται μία φωνή να του λέει: «Μικρέ μας πήρες τ΄αυτιά!… Και είσαι και ψευδός».
Το σχόλιο αυτό ενόχλησε τον Θανασάκη και πάει στη μητέρα του, για να ζητήσει συμβουλές. «Μαμά, κθέρειθ κανένα νηθιώτικο τραγούδι που να μην έχει πολλά θίγμα;», της λέει.
Την επόμενη μέρα, ο ήρωας του Αρκά κατεβαίνει και πάλι τις σκάλες τραγουδώντας: «Ντάααρι Ντάρι, Ντάααρι Ντάρι». Από το σπίτι που είχαν ακουστεί τα παράπονα δεν ακούγεται τίποτα.
Δείτε το σημερινό σκίτσο του Αρκά
Posted by ARKAS -The Original Page on Thursday, July 18, 2024
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι κάτοικοι παρέμεινα χωρίς πόσιμο νερό για τρεις μήνες
Συνελήφθησαν 21 άτομα - Πώς δρούσαν
Πότε πηγαίνουμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Μέχρι πότε θα βρίσκονται στους δρόμους οι οδηγοί
Φωτογραφίες και βίντεο στρατιωτικών εγκαταστάσεων, τα έστελνε σε 10 παραλήπτες Πολωνίας
Αγρότες διαμαρτύρονται για τη διαχείριση της ζωονόσου
Μέχρι πότε θα βρίσκονται στους δρόμους οι οδηγοί
H διαδικασία θα παραμείνει ανοιχτή έως και τις 26 Μαρτίου 2026
Πρόκειται για εξαιρετικά μεταδοτικό ιογενές νόσημα και προσβάλει βοοειδή, αιγοπρόβατα, χοίρους, καθώς και ορισμένα άγρια είδη
Ποια ημέρα θα γίνουν τα τελευταία μαθήματα
Οδηγίες και προθεσμία εγγραφών 2026-2027
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.