- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επαναλειτουργεί από σήμερα το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο - Επέστρεψαν οι μικροί ασθενείς
Βρέθηκε άλλος χώρος για να μεταφερθεί το εφημερείο
Καραμανδάνειο Νοσοκομείο: Επαναλειτουργεί από σήμερα - Επέστρεψαν στα παιδιά που είχαν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο
Επαναλειτουργεί και πάλι από σήμερα το «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας. Η λειτουργία του νοσοκομείου είχε ανασταλεί μετά τις ζημιές που προκλήθηκαν από τη φωτιά που ξέσπασε στην Πάτρα το μεσημέρι της Τρίτης (9.7).
Όπως ανέφερε, σε δηλώσεις του, ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, «η επαναλειτουργία του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου από σήμερα το πρωί δεν είναι μόνο ένα μικρό θαύμα, αλλά είναι και το αποτέλεσμα μίας συντονισμένης δουλειάς που γίνεται από τον υπουργό Υγείας, την Υγειονομική Περιφέρεια, τη διοίκηση του νοσοκομείου και τους εργαζόμενους, οι οποίοι είναι στη βάση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Κατά συνέπεια, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη διοικήτρια του νοσοκομείου, Ασπασία Ρηγοπούλου, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό του νοσοκομείου, για όλες τις προσπάθειες που κατέβαλαν αυτές τις δύο μέρες και να πω ότι είμαστε πανέτοιμοι για την υποδοχή των μικρών ασθενών, ώστε να τους παράσχουμε την ανάλογη φροντίδα που χρειάζονται», σημείωσε ο ίδιος.
Όπως πρόσθεσε ο κ. Καρβέλης, «ήδη έχουν επιστρέψει στο "Καραμανδάνειο" τα παιδιά που είχαν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας».
Όσον αφορά τις ζημιές που υπέστη το εφημερείο, ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας τόνισε ότι «το ζήτημα αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα στη λειτουργία του νοσοκομείου, αφού έχει ήδη βρεθεί άλλος χώρος εντός του νοσοκομείου που θα φιλοξενήσει τους γιατρούς, οι οποίοι εφημερεύουν». Παράλληλα, επεσήμανε ότι «μέσα στο πλαίσιο των εργασιών που θα γίνουν για τα νέα χειρουργεία του παιδιατρικού νοσοκομείου θα πραγματοποιηθεί και η επισκευή του εφημερείου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.