- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Aντώνης Ρέμος: Αρνείται την φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκατ. ευρώ
H απάντηση μέσω των δικηγόρων του
Aντώνης Ρέμος: Αρνείται την φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκατ. ευρώ
«Δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή, δεν με κάλεσαν ποτέ για εξηγήσεις», υποστηρίζει σε δήλωσή του, που δημοσιοποιήθηκε μέσω των δικηγόρων του, Στάθη Μπακάλη και Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ο Αντώνης Ρέμος, η περιουσία του οποίου δεσμεύτηκε για φοροδιαφυγή 1,5 εκατ. ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Μέσω του δικηγόρου του απάντησε ο Αντώνης Ρέμος σχετικά με την εμπλοκή του σε υπόθεση φοροδιαφυγής, λέγοντας ότι «διαρρέεται παρανόμως στα Μέσα Ενημέρωσης μια απόρρητη δικονομική διαδικασία, και έτσι με εκθέτουν».
Η ανακοίνωση μέσω των δικηγόρων του αναφέρει:
Με λύπη και εύλογη απορία πληροφορήθηκα οτι η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εγκληματικής Περιουσίας δέσμευσε κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία μου, επειδή ενδεχομένως έχω διαπράξει το αδίκημα της φοροδιαφυγής. Η λύπη μου είναι απόρροια ότι διαρρέεται παρανόμως στα Μέσα Ενημέρωσης μια απόρρητη δικονομική διαδικασία, και έτσι με εκθέτουν, η δε απορία μου συνίσταται στο οτι ποτέ δεν κλήθηκα από την άνω Αρχή να δώσω εξηγήσεις και να προσκομίσω στοιχεία, που θα αποδείκνυαν οτι δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή. Με προσμονή περιμένω άμεσα να λάβω κλήση για να πληροφορηθώ τί μου αποδίδεται, ώστε να αποτινάξω οποιαδήποτε μομφή σε βάρος μου.
Αντώνης Ρέμος: Ερευνάται για φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκατ. ευρώ
Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, έγινε γνωστό πως στην Οικονομική Εισαγγελία εκκρεμεί υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 1,5 εκ. ευρώ για την οποία φέρεται να ερευνάται ο εν λόγω πασίγνωστος τραγουδιστής.
Μάλιστα, με διάταξη του επικεφαλής της ανεξάρτητης αρχής για την καταπολέμηση μαύρου χρήματος Χαρ.Βουρλιώτη φέρεται να έχει ζητηθεί η δέσμευση κάθε περιουσιακού στοιχείου του καλλιτέχνη μέχρι του ποσού του 1,5 εκ.ευρώ έως ότου η υπόθεση διαλευκανθεί.
Παράλληλα, ερευνάται από τις διωκτικές και ελεγκτικές αρχές εάν έχουν διαπραχθεί αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα, όπως φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά από μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Επιχειρούν 52 πυροσβέστες και ένα αεροσκάφος
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Νέα υπόθεση απάτης στην περιοχή
Τι διεκδικούν οι εργαζόμενοι
Τους συνέλαβαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.