- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Χανιά: Νεκρός 67χρονος Γερμανός τουρίστας που είχε πάει για πεζοπορία
Τα ξημερώματα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του - Οι πρώτες πληροφορίες
Χανιά: Νεκρός 67χρονος Γερμανός που είχε πάει για πεζοπορία - Τα ξημερώματα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του - Οι πρώτες πληροφορίες
Δεν είχε αίσιο τέλος η υπόθεση του 67χρονου Γερμανού στα Χανιά που είχε φύγει από το ξενοδοχείο που διέμενε το απόγευμα της Κυριακής για να κάνει πεζοπορία στα νότια των Λευκών Ορέων μεταξύ Σούγιας και Αγίας Ρουμέλης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Flash News, οι δυνάμεις διάσωσης της Πυροσβεστικής από Καμπανό, Χανιά και 3η ΕΜΑΚ, που ερευνούσαν όλη την νύχτα για τον 67χρονο, τον εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του σε χαράδρα κοντά στην παραλία Σεντόνι.
Χανιά: Νεκρός 67χρονος Γερμανός τουρίστας που είχε πάει για πεζοπορία
Ο 67χρονος έφυγε χθες από το ξενοδοχείο, όπου διέμενε με την σύζυγό του, για πεζοπορία και νωρίς το απόγευμα την κάλεσε από το κινητό του τηλέφωνο, για να ζητήσει βοήθεια καθώς φέρεται να είχε τραυματισθεί.
Η γυναίκα ενημέρωσε το πυροσβεστικό κλιμάκιο Καμπανού και στην συνέχεια – κατόπιν σχετικής συνεννόησης – ο 67χρονος κάλεσε τον αριθμό 112 προκειμένου οι διασώστες να μπορέσουν να εντοπίσουν το στίγμα του.
Ακολούθησε κινητοποίηση ομάδων διάσωσης με τους πυροσβέστες να πηγαίνουν στην περιοχή και να τον ψάχνουν όλη την νύχτα καθώς, όπως φάνηκε, μετακινήθηκε και δεν έμεινε στο σημείο όπου είχε δώσει στίγμα το κινητό του.
Τελικά τα ξημερώματα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, σε χαράδρα πάνω από την παραλία Σεντόνι και λόγω της ιδιαίτερα δύσβατης περιοχής, κλήθηκε ελικόπτερο για την μεταφορά του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.