- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ομοφοβική επίθεση Κούγια σε Κασσελάκη: Δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος είναι άνδρας στο γάμο του
Η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που ζητάει την παρέμβαση εισαγγελέα
Κούγιας και Στέφανος Κασσελάκης: «Πόλεμος» αναρτήσεων και ανακοινώσεων - Η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που ζητάει την παρέμβαση εισαγγελέα
Το πρωί της Δευτέρας, ο Αλέξης Κούγιας προέβη σε δηλώσεις για τη συμπεριφορά του Απόστολου Λύτρα, κρίνοντας πως το ότι τελικά παραδέχθηκε πως ξυλοκόπησε τη σύζυγό του, «έχει ανδρικά χαρακτηριστικά».
Σε αυτές τις δηλώσεις αντέδρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος δήλωσε πως «δεν υπάρχει τίποτα ‘αντρικό’ στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας. Δεν υπάρχει τίποτα ‘αντρικό’ στην κακοποίηση».
Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια
Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας.
Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην κακοποίηση.
Δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι.
Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας.
— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) June 18, 2024
Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην κακοποίηση.
Δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν…
Η ανακοίνωση-απάντηση του Αλέξη Κούγια
Αντιδρώντας σε αυτή τη δήλωση, ο Αλέξης Κούγιας μέσω του γραφείου του εξέδωσε ανακοίνωση γράφοντας τα εξής: «Διάβασα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τοποθετήθηκε για την υπόθεση Λύτρα και για το ότι είναι αντρική συμπεριφορά. Σοκαρίστηκα και μόνο γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου είναι γνωστές οι επιλογές του και που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως, ενώ θα έπρεπε, εάν στον γάμο του αυτός είναι γυναίκα ή άνδρας ή ο Τάιλερ, τοποθετείται για το τι είναι αντρική συμπεριφορά».
H νεά ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη που ζητάει την παρέμβαση εισαγγελέα
Στην ομοφοβική επίθεση που δέχθηκε από τον Αλέξη Κούγια απάντησε με νέα ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης όπου ζητάει την παρέμβαση εισαγγελέα.
«Με την παρουσία μου ως τώρα στη χώρα μας, για ένα πράγμα μπορώ να είμαι 100% περήφανος», γράφει ο Στέφανος Κασσελάκης. Και συνεχίζει: «Που προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα. Αυτές οι νοοτροπίες έδιωξαν τη γενιά μου από την χώρα. Και είναι καιρός η γενιά μου να κυβερνήσει και να φτιάξει τον τόπο μας».
Η ανάρτηση κλείνει με το εξής υστερόγραφο: «Υ.Γ. Ο αρμόδιος εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει. Με την πεποίθηση ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν εξαντλείται στο να αφήνει κακοποιητές ελεύθερους».
Με την παρουσία μου ως τώρα στη χώρα μας, για ένα πράγμα μπορώ να είμαι 100% περήφανος.
— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) June 18, 2024
Που προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα.
Αυτές οι νοοτροπίες έδιωξαν τη γενιά μου από την χώρα. Και είναι καιρός η γενιά… pic.twitter.com/0oegAq04Dz
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.