- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Διπλή επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε υπό κατάληψη κτήρια σε Εξάρχεια και Κυψέλη
Είχε γίνει ξανά επιχείρηση στο κτήριο της Κυψέλης
ΕΛΑΣ: Διπλή επιχείρηση σε υπό κατάληψη κτήρια σε Εξάρχεια και Κυψέλη - Είχε γίνει ξανά επιχείρηση στο κτήριο της Κυψέλης
Η ΕΛΑΣ έστησε και έφερε εις πέρας διπλή επιχείρηση σε υπό κατάληψη κτήρια σε Εξάρχεια και Κυψέλη τα ξημερώματα της Τετάρτης 5 Ιουνίου.
Ειδικότερα, ως προς την κατάληψη των Εξαρχείων η αστυνομική επιχείρηση έγινε σε κτήριο στην οδό Τοσίτσα που τελούσε υπό κατάληψη τα τελευταία πέντε χρόνια.
Μάλιστα, ο τηλεοπτικός σταθμός ΟΡΕΝ αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης του είχε προσφύγει στην εισαγγελία για να του παραδοθεί ο χώρος.
Είχε γίνει ξανά επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο κτήριο της Κυψέλης
Ως προς την Κυψέλη, η επιχείρηση εκκένωσης πραγματοποιείται στην οδό Φερρών.
Μάλιστα, στο συγκεκριμένο κτήριο στην Κυψέλη είχε πραγματοποιηθεί επιχείρηση εκκένωσης και πριν από μερικούς μήνες. Τότε, είχε παραδοθεί σε εταιρεία αλλά δεν ασφαλίστηκε επαρκώς με αποτέλεσμα 2-3 μήνες μετά την πρώτη επέμβαση της ΕΛΑΣ να γίνει εκ νέου κατάληψή του.
Να σημειωθεί τέλος πως ως τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για προσαγωγές ατόμων μέσα από τα δύο κτήρια. Στο εσωτερικό τους, ωστόσο, φέρεται να έχουν εντοπιστεί κοντάρια και άλλα αντικείμενα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έως 24 βαθμούς η θερμοκρασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.