- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
«Δεν ήθελα να τον αποχωριστώ»: Τι λέει ο 59χρονος που έβαλε φωτιά στο πτώμα του πατέρα του στα Άνω Λιόσια
«Δεν έχω πρόβλημα επιβίωσης, έχασα τον μόνο άνθρωπο που είχα», υποστηρίζει ο 59χρονος
Άνω Λιόσια: Τι υποστηρίζει ο 59χρονος γιος για τη φωτιά στο πτώμα - Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του
Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο 59χρονος άνδρας που έβαλε φωτιά στο πτώμα του πατέρα για να το κάψει στην αυλή του σπιτιού τους στα Άνω Λιόσια. Ο 59χρονος αρνείται ότι τεμάχισε το πτώμα και δηλώνει μετανιωμένος που μετά τον θάνατο του πατέρα του, δεν κάλεσε τον δήμο, προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα της ταφής.
Άνω Λιόσια: Ο θάνατος του πατέρα του, το κόστος της ταφής και η απόφαση να κάψει το πτώμα
Ο 59χρονος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιέγραψε πώς έφτασε στο σημείο να κάψει το σώμα του πατέρα του, τρεις μήνες μετά τον θάνατό του. «Του πήγα τον καφέ στο δωμάτιο. Όταν πήγα μετά από ώρες, τον είδα στην ίδια θέση. Εκεί έπαθα σοκ. Ήμασταν πάρα πολύ κοντά, από τότε που γεννήθηκα μέχρι τότε που πέθανε ήμασταν μαζί…», δήλωσε αρχικά ο 59χρονος και πρόσθεσε: «Αντέδρασα εντελώς αψυχολόγητα. Μόλις συνειδητοποίησα ότι είχε πεθάνει, κλείδωσα την πόρτα του δωματίου, πήγα στο δικό μου και κλείστηκα εκεί για μια εβδομάδα. Δεν ήθελα να τον θάψω, γιατί ήθελα να τον βλέπω. Δεν ήθελα να τον αποχωριστώ».
O 59χρονος αποφάσισε ότι έπρεπε να κάνει κάτι με το πτώμα, όταν έμαθε ότι το σπίτι τους βγήκε σε πλειστηριασμό. «Όταν συνήλθα και ρώτησα για την κηδεία του, μου ζητούσαν 3.000 ευρώ. Δεν τα είχα αυτά τα χρήματα, είχα προβλήματα με τις τράπεζες. Δεν ζήτησα βοήθεια από τους γείτονες. Δεν ήθελα να εμπλέξω κανέναν. Πέρασε χρόνος. Δεν σκέφτηκα να ζητήσω βοήθεια από τον δήμο και αυτό ήταν το σφάλμα μου… Έμαθα ξαφνικά ότι το σπίτι πλειστηριάστηκε και έπρεπε να αδειάσω το σπίτι. Τότε σκέφτηκα ότι έχω τον άνθρωπο μέσα, εκεί μου έστριψε λίγο η βίδα. Αποφάσισα να τον βγάλω έξω. Τράβηξα το στρώμα και τότε άρχισε να μυρίζει. Πώς μου ήρθε εκείνη τη στιγμή δεν ξέρω, δεν μπορώ να δικαιολογηθώ… Δεν ήθελα να τον αποχωριστώ… Για μένα δεν είχε πεθάνει ακόμα… Όταν τελείωσε για λίγο η καύση, μπήκα στο σπίτι και δεν βγήκα για δύο – τρεις ημέρες… Λόγω της καύσης βγήκε η μυρωδιά, έτσι το κατάλαβαν οι γείτονες. Αυτό που έκανα ήταν απαράδεκτο… Αντέδρασα σπασμωδικά, αψυχολόγητα. Θα μπορούσα να αντιδράσω διαφορετικά. Δεν έχω πρόβλημα επιβίωσης, έχασα τον μόνο άνθρωπο που είχα», είπε ο 59χρονος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.