- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Ρένα Κουβελιώτη με κολάρο στο δελτίο ειδήσεων μετά την επίθεση: «Μου προκάλεσε αιμάτωμα στον αυχένα»
Tι είπε για το ρεπορταζ
Ρένα Κουβελιώτη: Με κολάρο στο δελτίο ειδήσεων μετά την επίθεση σήμερα
H δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη η οποία δέχθηκε επίθεση κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ.
Ρένα Κουβελιώτη: Να διαβεβαιώσουμε ότι η έρευνα θα συνεχιστεί και αυτό δεν μας πτόησε
«Να διαβεβαιώσουμε ότι η έρευνα θα συνεχιστεί και αυτό δεν μας πτόησε. Με κολάρο ή μη θα συνεχιστεί. Βλέπετε πως γίνεται οξυγονοκόλληση σε δημόσιο χώρο μέσα στη φύση. Βρισκόμαστε στην ΝΑ Αττική και κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου» είπε η Ρένα Κουβελιώτη για το περιστατικό και τα πλάνα που κατέγραψε.
«Η καταγγελία ήταν ότι υπάρχουν αυθαίρετες εργασίες και εργοτάξιο. Πλησιάσαμε αυτόν τον κύριο και σε ερώτηση με τίνος άδεια γίνεται αυτό, δεχθήκαμε απρόκλητη επίθεση. Ο άνθρωπος αυτός με μία λαβή γύρισε το χέρι μου πίσω, προκαλώντας οίδημα στην κλείδα και αιμάτωμα και κακώσεις στον αυχένα. Χρειάστηκε να παρέμβει εισαγγελέας για να συλληφθεί και κρύφτηκαν σε συγκεκριμένο σπίτι. Αύριο είναι το δικαστήριο. Εμένα με μήνυσαν για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση. Έχουμε έγγραφο ότι είναι κοινόχρηστος χώρος» περιέγραψε η Ρένα Κουβελιώτη.
Νωρίτερα, η ΕΣΗΕΑ είχε κάνει γνωστή την ανακοίνωση που δέχτηκε η δημοσιογράφος, επισημαίνοντας πως «η προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης των λειτουργών της ενημέρωσης με την άσκηση βίας δεν θα αποδώσει».
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ παρακολουθεί με ανησυχία την εξέλιξη της υγείας της συναδέλφου Ρένας Κουβελιώτη, μετά την επίθεση που δέχθηκε, την ώρα που έκανε ρεπορτάζ, με συνέπεια να τραυματισθεί σοβαρά.
Για μία ακόμα φορά το Διοικητικό Συμβούλιο τονίζει ότι, η προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης των λειτουργών της ενημέρωσης με την άσκηση βίας δεν θα αποδώσει. Ο δημοσιογράφος οφείλει να υπηρετεί την ενημέρωση και την ελεύθερη έκφραση, σύμφωνα με τις αρχές δεοντολογίας του δημοσιογραφικού λειτουργήματος, όπως και έπραξε η συνάδελφος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της συναδέλφου σε όλες τις ενέργειές της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παρακολούθηση του φαινομένου σε πραγματικό χρόνο από το Εργαστήριο Σεισμολογίας
Τελευταία μαθήματα έδωσαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δράση του
Τελευταία μαθήματα έδωσαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Ο σχολιασμός των θεμάτων που έπεσαν σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αποκαλύφθηκε μεγάλη εγκατάσταση επεξεργασίας και εμπορίας κρέατος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών
Έρχεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας
Του επιβλήθηκαν πρόστιμα 270.000 ευρώ
Τι έπεσε σήμερα στους υποψήφιους των ΓΕΛ
Η ημερομηνία που κυκλώνουν μαθητές και γονείς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.