- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τρεις συλλήψεις για το επεισόδιο με έναν νεκρό έξω από κέντρο στο Μαρούσι
Δύο εκ των συλληφθέντων είναι οι δύο τραυματίες που νοσηλεύονταν
Μαρούσι: Τρεις συλλήψεις για το επεισόδιο με έναν νεκρό έξω από κέντρο – Ένταλμα για τη σύλληψη του δράστη του φονικού
Σε τρεις συλλήψεις για το επεισόδιο με έναν νεκρό τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής έξω από κέντρο διασκέδασης στο Μαρούσι προχώρησε η ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της ΕΡΤ, οι δύο εκ των συλληφθέντων είναι οι δύο τραυματίες που νοσηλεύονταν ο ένας στο νοσοκομείο ΚΑΤ και ο δεύτερος στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο καθώς ήταν στρατιώτης. Ο τρίτος ταυτοποιήθηκε μετά από έρευνα του τμήματος ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Όπως γνωρίζουμε έχει ταυτοποιηθεί και ο δράστης της φονικής επίθεσης κι αναζητείται από την αστυνομία ώστε να συλληφθεί, πρόσθεσε ακόμα ο Γιώργος Γεραφέντης και συμπλήρωσε ότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει εκδοθεί ένταλμα.
Σημειώνεται ότι ο απολογισμός της συμπλοκής είναι ένας νεκρός και δύο τραυματίες -ο ένας σοβαρά- ενώ το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό κλαμπ επί της λεωφόρου Κηφισίας, στην περιοχή του Αμαρουσίου.
Νεκρός είναι ένας 23χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου κατέληξε φέροντας τραύμα στο λαιμό από μαχαίρι. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται ένας 26χρονος με τραύμα στην κοιλιακή χώρα και ένας ακόμη με ελαφρύ τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο.
Μαρούσι: Πώς έγινε το περιστατικό
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις τέσσερις το πρωί, όταν μια παρέα νεαρών βγήκε από το νυχτερινό κέντρο καθώς είχαν διαπληκτιστεί και τους περίμεναν έξω από αυτό κάποια άλλα άτομα. Εκεί ακολούθησε ένας άγριος καυγάς, κατά τη διάρκεια του οποίου ένας από τους εμπλεκόμενους προσπάθησε να βγάλει όπλο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μπλόκαρε με αποτέλεσμα ένα άλλο άτομο υπό το φόβο του όπλου τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε τα τρία άτομα, τον έναν θανάσιμα και τους άλλους δύο ελαφρά και πιο σοβαρά.
Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ οι οποίοι δεν βρήκαν κάποιον από τους εμπλεκόμενους στον καυγά, καθώς όλοι οι υπόλοιποι είχαν εξαφανιστεί, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την έρευνα για το συγκεκριμένο περιστατικό, περισυνέλεξαν από το σημείο της συμπλοκής μία σφαίρα 9 χιλιοστών, καθώς και ένα πιστόλι, τα οποία έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω ανάλυση. Παράλληλα συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας στο σημείο της συμπλοκής, προκειμένου να εξακριβώσουν πώς ακριβώς έγινε αυτή η αιματηρή συμπλοκή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά τα στοιχεία για κάθε ουσία - Τι συμβαίνει στις πόλεις της Ευρώπης
Αμερικανικό stealth βομβαρδιστικό καθηλώνεται στη Λάρισα - Εντυπωσιακές εικόνες και σενάρια
Έσπασε το φράγμα των 2 ευρώ και στην Αθήνα η τιμή της βενζίνης
Οδηγός του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τα συμπτώματα στα ζώα και τους τρόπους μετάδοσης
Πότε αναμένεται η βελτίωση της ατμόσφαιρας
Ισχυρίζεται άμυνα μετά από επίθεση - Ισχυρή αστυνομική παρουσία στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης
Σε καραντίνα το νησί για να μην εξαπλωθεί η νόσος
Σήμερα το πρωί οι κάτοικοι τη Αττικής δεν αναγνώριζαν τα αυτοκίνητά τους από τις λάσπες
Η Ειρήνη Βούη ή «κυρά Ρηνιώ» γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου 1918 και απέκτησε 6 παιδιά
Στην πτήση βρίσκονται συνολικά 100 άτομα με 47 κατοικίδια
Οι κάτοικοι παρέμεινα χωρίς πόσιμο νερό για τρεις μήνες
Συνελήφθησαν 21 άτομα - Πώς δρούσαν
Πότε πηγαίνουμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Μέχρι πότε θα βρίσκονται στους δρόμους οι οδηγοί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.