Ελλαδα

Επίθεση 19χρονου σε σχολείο στα Πατήσια

Τραυμάτισε διευθυντή και μαθητή με μαχαίρι και σφυρί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σχολική αίθουσα
© Menelaos Myrillas / SOOC

Πατήσια: Επίθεση 19χρονου σε σχολείο - Τραυμάτισε διευθυντή και μαθητή με μαχαίρι και σφυρί

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ το πρωί της Τρίτης 26 Μαρτίου όταν ένας 19χρονος μπήκε σε σχολείο στα Πατήσια και επιτέθηκε με ένα σφυρί σε έναν 17χρονο και στη συνέχεια χτύπησε στην κοιλιά με μαχαίρι τον διευθυντή του σχολείου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο αλλοδαπός που είναι εξωσχολικός, στις 8:30, μπήκε ξαφνικά στο χώρο του σχολείου και μόλις είδε τον Νιγηριανό μαθητή του επιτέθηκε και τον χτύπησε με σφυρί. 

Το περιστατικό αυτό έγινα αντιληπτό από μαθητές σχολείου αλλά και τον διευθυντή ο οποίος έτρεξε να χωρίσει τα δύο παιδιά και δέχτηκε μαχαιριά στα πλευρά από τον δράστη.

Ο 19χρονος προσπάθησε να εξαφανιστεί και κρύφτηκε στις σκάλες στο υπόγειο του σχολείου όπου και τον εντόπισαν οι αστυνομικοί οι οποίοι έφτασαν αμέσως το σημείο.

Ο δράστης είναι αδερφός μαθητή του γυμνασίου και εισέβαλε στις εγκαταστάσεις του 41ου γυμνασίου στην οδό Πάτμου λόγω κάποιας διένεξης του αδερφού του με το θύμα της επίθεσης.

Ο μαθητής και ο διευθυντής του σχολείου διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», ενώ ο δράστης κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ