Ελλαδα

Χαμηλές ταχύτητες σε Κηφισό, Παραλιακή και Αττική οδό

Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Αττική οδό και Κηφισίας
Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Αττική οδό και Κηφισίας © Eurokinissi

Κίνηση σε Κηφισό, Παραλιακή και Αττική οδό - Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από το ύψος των ΚΤΕΛ έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από το ύψος της Λυκόβρυσης μέχρι την Πέτρου Ράλλη, με χαμηλές ταχύτητες κατόπιν έως την Ιερά οδό και αυξημένη κίνηση στο τελευταίο της τμήμα έως την Παραλιακή.

Καθυστέρησεις στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι τον Φλοίσβο και από τις Τζιτζιφιές μέχρι και την πλατεία Ιπποδαμείας.

Χαμηλές ταχύτητες στη Λ. Σχιστού και την έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών στο ύψος του Σκαραμαγκά.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό προς Αεροδρόμιο από το ύψος του κόμβου της Λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι). Ομοίως και στο ρεύμα προς σε Ελευσίνα από την περιφερειακή Υμηττού αλλά και τον Γέρακα έως το Δαχτυλίδι.

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισού στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και από τον Φάρο Ψυχικού έως την Πανόρμου. Ομοίως και στην άνοδο από την Κατεχάκη μέχρι τα Σίδερα Χαλανδρίου.

Προβλήματα στη Μεσογείων κατά μήκος του Χολαργού και προβλήματα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου/ Αρδηττού και της Βασιλίσσης Σοφίας από Ευαγγελισμό προς Σύνταγμα.

Δύσκολη η άνοδος της Λ.Συγγρού από τον Άγιο Σώστη μέχρι και τον σταθμό του Μετρό Συγγρού/Φιξ. Προβλήματα στην Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης αλλά και στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και στα δύο ρεύματα προς το ύψος του σταθμού Μετρό Ελληνικό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ