Ελλαδα

Ληστεία - Θεσσαλονίκη: Απείλησαν με όπλο και μαχαίρι υπάλληλο σε ψιλικατζίδικο

Καρέ - καρέ οι κινήσεις των δραστών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ληστεία - Θεσσαλονίκη: Απείλησαν με όπλο και μαχαίρι υπάλληλο σε ψιλικατζίδικο
Ληστεία - Θεσσαλονίκη: Απείλησαν με όπλο και μαχαίρι υπάλληλο σε ψιλικατζίδικο © Glomex/Open

Θεσσαλονίκη - ληστεία: Καρέ - καρέ οι κινήσεις των δραστών σε ψιλικατζίδικο

Ληστεία με απειλή όπλου σημειώθηκε σε ψιλικατζίδικο στην περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Κυριακής.

Πώς έδρασαν οι δράστες

Στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που έφερε στη δημοσιότητα το Open, ο ένας δράστης κρατάει και σημαδεύει με όπλο τον υπάλληλο, ζητώντας χρήματα από το ταμείο. Ο δεύτερος δράστης έχει στα χέρια του ένα μαχαίρι το οποίο προτάσσει προς το μέρος του υπαλλήλουν απειλώντας τον.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d03euu94dlnl)

Μάλιστα οι δράστες χρησιμοποίησαν εις διπλούν σπρέι πιπεριού όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ για να επιβραδύνουν τα αντακλαστικά του εργαζόμενου είτε να τον ακινητοποιήσουν.

Οι κάμερες έδειξαν πως πρόκειται για καλή «λεία», καθώς έφυγαν με αρκετά χαρτονομίσματα από τα χέρια τους και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Αυτό ήταν ένα ακόμη περιστατικό που μαστίζει το τελευταίο διάστημα τη Θεσσαλονίκη ενώ στα μέσα αυτής της εβδομάδος αναμένεται να καταφτάσει στη Θεσσαλονίκη και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδης, με στόχο να δημιουργηθεί ένα σχέδιο, για την πάταξή της, κατηλήγει το ρεπορτάζ του Open.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ