Ελλαδα

«Στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής κοιτάξτε ψηλά»: Το αινιγματικό βίντεο για τον ουρανό της Αττικής

Τι σχεδιάζει η περιφέρεια για την παραμονή της 25ης Μαρτίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
25η Μαρτίου: Θα φωτιστεί ο ουρανός της Αττικής
25η Μαρτίου: Θα φωτιστεί ο ουρανός της Αττικής © ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

25η Μαρτίου: Το αινιγματικό βίντεο για τον ουρανό της Αττικής από την περιφέρεια

Μια ιδιαίτερη έκπληξη περιμένει τους κατοίκους της Αττικής, παραμονή της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου. Με ένα αινιγματικό βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων, η Περιφέρεια Αττικής μάς καλεί να στρέψουμε το βλέμμα στον ουρανό της πρωτεύουσας το βράδυ της Κυριακής.

Όπως ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς με ανάρτησή του την παραμονή της επετείου, δηλαδή την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 9 το βράδυ ο ουρανός θα... φωτιστεί διαφορετικά τιμώντας με εντυπωσιακό τρόπο τους Έλληνες που θυσιάστηκαν για την πατρίδα.

Τι αναφέρει ο περιφερειάρχης Αττικής για την παραμονή της 25ης Μαρτίου

Όπως γράφει χαρακτηριστικά, και ο περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media, τη νύχτα Κυριακής «λίγα λεπτά μετά τις 21:00, όσοι βρεθείτε στο κέντρο της Αθήνας, κοιτάξτε ψηλά! Φωτίζουμε τον Αθηναϊκό ουρανό. Με έναν εντυπωσιακό τρόπο, αναδεικνύουμε και τιμούμε τους Έλληνες που αγωνίστηκαν με θάρρος και αυταπάρνηση, γράφοντας ιστορίες ηρωισμού και αυτοθυσίας».

Η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά:

Το βράδυ της Κυριακής, λίγα λεπτά μετά τις 21:00, όσοι βρεθείτε στο κέντρο της Αθήνας, κοιτάξτε ψηλά! Φωτίζουμε τον Αθηναϊκό ουρανό!

Με έναν εντυπωσιακό τρόπο, αναδεικνύουμε και τιμούμε τους Έλληνες που αγωνίστηκαν με θάρρος και αυταπάρνηση, γράφοντας ιστορίες ηρωισμού και αυτοθυσίας.

Τίποτα δεν μας χαρίστηκε!

Η Ελλάδα έγινε ένα Ελεύθερο Κράτος, διατρανώνοντας το μήνυμα του Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία σε όλη την Οικουμένη με το συγκινητικό σύνθημα “Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος”.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ