Ελλαδα

Αύριο η κηδεία του 33χρονου Μανώλη στο Λασίθι - Ερευνάται ποιος προμήθευσε τις «ληγμένες» φωτοβολίδες

Τι είπαν στις αρχές οι δύο φίλοι του

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O 33χρονος Μανώλης υπέκυψε μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα
Λασίθι - Θάνατος 33χρονου: Έρευνα για τις φωτοβολίδες © neakriti.gr

Λασίθι - 33χρονος: Έρευνα για τη ναυτική φωτοβολίδα - Τι είπαν στις αρχές οι δύο φίλοι του

Στο πένθος έχει «βουτηχτεί» το Λασίθι μετά τον τραγικό θάνατο του 33χρονου Μανώλη από φωτοβολίδα, την ώρα που διασκέδαζε με την παρέα του σε γλέντι στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Οι νεαροί έκαναν χρήση ναυτικών φωτοβολίδων, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες μία από αυτές καρφώθηκε στο σώμα του 33χρονου. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czwt8sc2h3ux)

Λασίθι - Θάνατος 33χρονου: Έρευνα για τις φωτοβολίδες

Ο 33χρονος διατηρούσε αρτοποιείο στην πόλη του Αγίου Νικολάου. O 33χρονος μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου εν ζωή όπου δεν εφημέρευε χειρουργός παρά μόνο αναισθησιολόγος. Ήρθε από το σπίτι του ο διευθυντής της χειρουργικής κλινικής και της Ιατρικής υπηρεσίας και τον χειρούργησε με τη βοήθεια γυναικολόγων που εφημερεύουν. Όπως αναφέρει το neakriti.gr, ήρθε και ένας γιατρός από την Ιεράπετρα, ειδικευόμενος χειρουργικής, ο οποίος ήταν για βόλτα στον Άγιο Νικόλαο για να παραβρεθεί στο καρναβάλι και βοήθησε και εκείνος. Έγινε μετάγγιση πολλών φιαλών αίματος στον άτυχο νεαρό, δεν κατάφεραν όμως να τον κρατήσουν στη ζωή. Τραγική ειρωνεία, το γεγονός ότι ο 33χρονος, είχε τραυματιστεί στα κάτω άκρα με τον ίδιο τρόπο και στο παρελθόν. 

Οι δύο φίλοι του, οι οποίοι ήταν μαζί του το βράδυ της Κυριακής και διασκέδαζαν και άναβαν τις ναυτικές φωτοβολίδες και οι οποίοι συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα. Τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράνομη κατοχή και χρήση φωτοβολίδων και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι. Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι οι δύο φίλοι φέρονται να υποστήριξαν ότι τις φωτοβολίδες, οι οποίες ήταν ληγμένες, τις προμηθεύτηκαν όχι από κάποιο κατάστημα, αλλά από κάποιον ιδιοκτήτη σκάφους, χωρίς να τον κατονομάσουν. 

Οι αστυνομικές αρχές πραγματοποιούν έρευνα για το ποιος προμήθευσε στην ομάδα των νεαρών τις ναυτικές φωτοβολίδες.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czxiqevxwgfl)

Αύριο η κηδεία του 33χρονου Μανώλη 

Η νεκροψία θα γίνει σήμερα στο σώμα του 33χρονου και η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ευαγγελίστριας στον Άγιο Νικόλαο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ