Ελλαδα

Συνελήφθη και ο δεύτερος άνδρας για την απόπειρα βιασμού στα Εξάρχεια

«Κοιμάμαι με το φως ανοιχτό στο δωμάτιο και αναγνώρισα σε φωτογραφίες που μου έδειξαν οι αστυνομικοί και τους δύο δράστες», δήλωσε το θύμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της Αστυνομίας
Φωτογραφία Αρχείου © Eurokinissi

Χειροπέδες και στον δεύτερο άνδρα Σομαλικής καταγωγής που εμπλέκεται στην απόπειρα βιασμού της 36χρονης γυναίκας στα Εξάρχεια πέρασαν σήμερα οι αστυνομικοί.

O άνδρας o οποίος συνελήφθη στην Αθήνα, κατηγορείται ότι μαζί με έναν ακόμη ομοεθνή ο οποίος έχει συλληφθεί εισέβαλαν στο σπίτι της 36χρονης και αποπειράθηκαν να την βιάσουν αφού πρώτα την ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού.

Εξάρχεια: Ο ένας την ακινητοποίησε όσο ο άλλος την λήστευε

Όπως κατήγγειλε η 36χρονη γυναίκα, οι δύο Σομαλοί δράστες την λήστεψαν και αποπειράθηκαν να τη βιάσουν. Εκείνη προσπάθησε να αντιδράσει, άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια και έτσι οι δύο άνδρες φοβήθηκαν και τράπηκαν σε φυγή.

Εκεί, ο ένας δράστης έψαχνε στο διαμέρισμα για χρήματα όσο ο άλλος κρατούσε την 36χρονη ακινητοποιημένη στο κρεβάτι της, όπου προσπάθησε να την βιάσει.

Η 36χρονη ξεκίνησε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια και οι δύο δράστες αφού είχαν πάρει 1.050 ευρώ, κοσμήματα, το ρολόι και την τσάντα της κοπέλας τράπηκαν σε φυγή.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czr7movoqo5t)

«Κοιμάμαι με το φως ανοιχτό στο δωμάτιο και αναγνώρισα σε φωτογραφίες που μου έδειξαν οι αστυνομικοί και τους δύο δράστες», δήλωσε το θύμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ