Ελλαδα

Παίκτρια του «My Style Rocks» αποκάλυψε ότι είναι τρανς γυναίκα

Eίπε πως θα ήθελε να εμπνεύσει και άλλα άτομα τα οποία παλεύουν με την ταυτότητά τους να διεκδικούν τα όνειρά τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«My Style Rocks»: Παίκτρια αποκάλυψε ότι είναι τρανς γυναίκα
© screenshot/youtube

«My Style Rocks»: Παίκτρια αποκάλυψε ότι είναι τρανς γυναίκα - Το μήνυμα της 

Μια παίκτρια του «My Style Rocks» έκανε coming out ως τρανς γυναίκα κατά την διάρκεια του διαγωνισμού, λέγοντας πως θα ήθελε να εμπνεύσει και άλλα άτομα τα οποία παλεύουν με την ταυτότητά τους να διεκδικούν τα όνειρά τους.

Συγκεκριμένα, η Νικολίνα όπως και οι υπόλοιπες παίκτριες του διαγωνισμού κλήθηκαν σήμερα να κάνουν μια εμφάνιση εμπνευσμένη από την παιδική τους ηλικία. Όπως περιέγραψε στην αρχή του επεισοδίου η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου, η εβδομάδα έχει θεματική «My Younger Style Rocks» και τα κορίτσια θα πρέπει να παρουσιάσουν στους κριτές και τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες ένα εξελιγμένο look, βασισμένο σε μια παιδική τους φωτογραφία.

Η αποκάλυψη της Νικολίνας

Με αφορμή το γεγονός αυτό η Νικολίνα προχώρησε στην αποκάλυψη ότι γεννήθηκε αγόρι. «Θέλω να μοιραστώ μια ιστορία από τη ζωή μου, η οποία ξεκινάει όταν ήμουν 11 χρονών. Εγώ η Νικολίνα δεν ήμουν πάντα το άτομο που βλέπετε μπροστά σας. Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα. Είμαι δηλαδή μια διεμφυλική γυναίκα. Το ταξίδι αυτό ξεκίνησε όταν ήμουν 11 χρονών, όταν μοιράστηκα αυτά τα συναισθήματά με τους γονείς μου και με την στήριξη και τη βοήθεια τους, αλλά και τη βοήθεια των ειδικών κατανόησα των εαυτό μου και στα 12 μου ξεκίνησα ορμονοθεραπεία και το ταξίδι της φυλομετάβασής μου», είπε χαρακτηριστικά

Η Νικολίνα συγκλονίζει με την ιστορία της: "Γεννήθηκα σε λάθος σώμα, είμαι μια διεμφυλική γυναίκα"

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ