Ελλαδα

«Πετάω βλακείες»: Τα «μαζεύει» η Εύη Δρούτσα για το «Τα τα τα» από το «Zari»

Η Μαρίνα Σάττι απάντησε για τον στίχο που έγινε viral

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρίνα Σάττι: Πέθανε ο πατέρας της
Μαρίνα Σάττι: Πέθανε ο πατέρας της © Peggy Theodorogianni

Εύη Δρούτσα και Μαρίνα Σάττι: Έληξε η κόντρα για τον στίχο του τραγουδιού της Eurovision

Το «τα τα τα» από τους στίχους του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision, έγινε viral στο Διαδίκτυο και λόγος έντασης ανάμεσα στη στιχουργό Εύη Δρούτσα και την τραγουδίστρια. 

Η στιχουργός έκανε λόγο για κλοπή του στίχου από το τραγούδι «Δυνατά» του Στέφανου Πιτσίνιαγκα και κατηγόρησε την ελληνική αποστολή και την ΕΡΤ για την επιλογή της αυτή.

Η Μαρίνα Σάττι απάντησε μέσω ενός σχολίου στο Insagram για το ζήτημα «κλοπής» του στίχου. «Χαχαχα θεέ μου, έρχομαι αντιμέτωπη με το συγκεκριμένο ρυθμό σολφέζ από το μουσικό σχολείο, όταν ήμουν 5 ετών» έγραψε η τραγουδίστρια.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czqt0to7t62h)

«Εγώ πετάω του κόσμου τις βλακείες»: Η Εύη Δρούτσα για Μαρίνα Σάττι και «Zari»

Την απάντηση της τραγουδίστριας σχολίασε η Εύη Δρούτσα απαντώντας σε όσα ακούστηκαν για την ίδια και την κριτική της στο κομμάτι «Zari».

Ανάμεσα σε όσα είπε, τόνισε ότι πήρε τηλέφωνο τον Φωκά Ευαγγελινό που έχει αναλάβει μεγάλο μέρος της ελληνικής αποστολής στη φετινή Eurovision. «Του είπα "είναι πάρα πολύ καλό, του είπα δώστου"». Στη συνέχεια, πρόσθεσε:«Παιδιά, πώς να σας το πω; Έχω ένα πρόβλημα ασθένειας και περιμένω κάτι, με πείραξε αυτό και μέσα στα νεύρα μου ήρθα και είπα αυτό. Θα σου πω τι φταίει, εγώ πετάω του κόσμου τις βλακείες, πάμε παρακάτω» είπε η Εύη Δρούτσα και ανέφερε ότι δεν θα κινηθεί νομικά.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czqt2n3yliip)

Στην πορεία, αναφέρθηκε και στο σχόλιο του Γιάννη Κότσιρα για την ίδια. «Ο κύριος Κότσιρας είχε άδικο, γιατί μιλάει για κουλτούρα» είπε η Εύη Δρούτσα και πρόσθεσε: «Αυτό που εύπε ήταν τελείως λάθος αυτό που είπε. Αυτό που είπα είναι ότι η ΕΡΤ έπρεπε να ζητήσει μια άδεια από την εταιρεία. Στην υπερβολή ήρθες με ένα κατηγορητήριο πολύ σκληρό και στον διάλογο συμφώνησες με όσα είπα».

Όσα είχε πει ο Γιάννης Κότσιρας επί σκηνής για την Εύη Δρούτσα

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czp63gpbnr49)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ